Hívjon minket: +36 70/450-2421

Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik
Cart 0

Shopping Cart

Miért jó, ha ionizált a levegő?

A levegőben nagyon sok szennyező részecske van, melyek az ember egészségére károsak lehetnek. Éppen ezért fontos figyelmet fordítani arra, hogy a lehető legkevesebb szennyeződés legyen otthonunk levegőjében. 

Az ionizált levegő már teljesen tiszta, melyhez egy speciális berendezést kell beszerezni, amely nem más, mint az ionizátor. Ez a készülék az adott helyiség levegőjéből negatív ionokat állat elő, melyek a levegőben lévő apró szennyező részecskéket semlegesítik. Maga az ionizátor egy elektromos berendezés, amelynek alapjában véve kettő féle működési elve lehet.

 

Ezek közül az egyik az ultraibolya sugárzás előállítása. Másik működési módja, amikor elektromos töltéseket hoz létre és koronakisüléseket okoz, melyek szintén semlegesítik a szennyeződéseket.

levegőAz ionizált levegő előállításának UV technológiája, vagyis az ultraibolya sugárzással történő fertőtlenítés, levegőtisztítás leginkább az egészségügyben és az élelmiszeriparban jellemző. Háztartásokban a koronakisülés technológiával működő készülékeket szokták használni. Különféle allergiás tünetek esetében szokták javasolni, hogy az adott lakásban ionizált levegő legyen. Ha szeretne beszerezni egy ilyen készüléket, akkor a lehető legjobb helyen jár.

Ismerje meg az egyes ionizáló berendezéseket, melyek az Ön otthonának levegőjét is teljesen tisztává teszik! Asztmásoknak kifejezetten javasolt, hogy ionizált levegővel bíró helyiségben tartózkodjanak otthonukban, hiszen így elkerülhetőek a kellemetlen tünetek. Gondoljon egészségére és szerezzen be egy ilyen egyre népszerűbb berendezést!

e-max.it: your social media marketing partner

Szolgáltatásaink

klimaprofik

Klímaszerelés Budapesten és környékén!

Egy átlagos klímaszerelés munkaideje 4-5 óra, ez egy egyszerűbb szerelés ami 3-5 méter csövezéssel, illetve egy vagy két fal átfúrásával jár. Általában egy napon belül két időpontra szoktunk kimenni.

Bővebben

klimaprofik

Ingyenes felmérés Budapesten!

Budapesten minden esetben ingyenes felmérést készítünk, ha velünk szerelteti be klímáját. Hívjon minket bizalommal! A felmérés részleteiről a bővebben gombra kattintva olvashat többet.

Bővebben

klimaprofik

Klíma karbantartás Budapesten és környékén!

Évente egyszer legalább ki kell tisztítani klímáját, mivel az átáramló levegőből lerakódik a szerves anyagokat tartalmazó por, ami penészedést okozhat és spórákkal áraszthatja el a lakást!

Bővebben

Legújabb klímáink