Hívjon minket: +36 70/450-2421

Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik
Cart 0

Shopping Cart

Klímaprofik

Klímabeszerelés: 49.900 Ft + Áfától!

Karbantartás: 8.000 Ft + Áfától!

Az ár tartalmazza: a kiszállást, a felmérést, egy fal átfúrását, a kültéri és a beltéri egység felszerelését, a kábelcsatornában történő kiépítést, az anyagköltségeket (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzol, cseppvízcső, hűtőközeg rátöltés, kábelcsatorna), a csövezést 3 méterig (ennél hosszabb csövezés esetén a plusz költség 5.000 Ft+áfa méterenként)!

Cégünk 5 év garanciát ad minden klímaszerelési munkálatra! 

A beépített anyagok minősége és a szakszerű munkavégzés garantálja, hogy klímája hosszú ideig tökéletesen üzemeljen. A készülékekre a gyártók szerinti garancia érvényes.

A szerelést klímás kék kártyával rendelkező szakembereink végzik, akik a felszerelt készülékekről beüzemelési jegyzőkönyvet készítenek, és regisztrálják a gyártók felé is.

Kérjen ajánlatot klíma beszerelésre!

e-max.it: your social media marketing partner

Klíma márkák

Klíma kategóriák

Szolgáltatásaink

klimaprofik

Klímaszerelés Budapesten és környékén!

Egy átlagos klímaszerelés munkaideje 4-5 óra, ez egy egyszerűbb szerelés ami 3-5 méter csövezéssel, illetve egy vagy két fal átfúrásával jár. Általában egy napon belül két időpontra szoktunk kimenni.

Bővebben

klimaprofik

Ingyenes felmérés Budapesten!

Budapesten minden esetben ingyenes felmérést készítünk, ha velünk szerelteti be klímáját. Hívjon minket bizalommal! A felmérés részleteiről a bővebben gombra kattintva olvashat többet.

Bővebben

klimaprofik

Klíma karbantartás Budapesten és környékén!

Évente egyszer legalább ki kell tisztítani klímáját, mivel az átáramló levegőből lerakódik a szerves anyagokat tartalmazó por, ami penészedést okozhat és spórákkal áraszthatja el a lakást!

Bővebben