Hívjon minket: +36 70/450-2421

Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik
Cart 0

Shopping Cart

Praktikus tanácsként azt javasolnám, hogy a klímaberendezést mindig attól a cégtől vásárolja meg, amelyik a berendezés beszerelését is elvégzi. Így kompletten vállalnak garanciát az egész rendszerre. Miért fontos ez? Nincsen olyan klíma, vagy bármilyen műszaki cikk, amit ne lehetne a hivatalos kereskedéseknél olcsóbban beszerezni a neten, akár egy miskolci garázs webáruházából. Ezek simán lehetnek körbeszámláztatott, áfamentes, vagy Európában nem is forgalmazott, kis szériás berendezések, amelyekkel akár még jól is járhat a vásárló, amíg nem merül fel valamilyen műszaki probléma. 

 

A klímás cégek (szezonon kívül) többnyire felszerelnek  bármilyen vevő által beszerzett berendezést, s a munkájukra garanciát is adnak, de olyan esetet még nem láttam, hogy elkezdenének a főszezonban alkatrészért rohangálni egy klímához, aminek nem ők adták a garanciáját, és az ügyfél saját beszerzése volt a készülék. 

Ilyen esetekben nem marad más opció, mint a gyári szerviz, vagy az eladó cég emberei, akik elkezdik a javítást - ez sokszor hetekig, vagy ritka berendezés esetén hónapokig eltarthat. Addig a klíma áll, és mivel ez rendszerint a nyári kánikulában történik, az tulajdonos persze bosszankodik. Így lesz az olcsó klímából nagyon drága berendezés. 

Szélsőséges példa egyes nagyáruházak gyakorlata, ahol a hibás berendezést csak úgy cserélik, ha a vásárló leszereli (szerelteti), beviszi az ügyfélszolgálatra, és kap helyette egy másikat, amit aztán felszereltethet. Ez rengeteg költséggel, macerával jár. A fentiek tükrében javaslom, hogy klímát csakis olyan cégtől vásároljanak, akik egy kézben tartják a szerelési és garanciális folyamatot is, mert hosszú távon az elérhető pár ezer forintos megtakarítás nagyon sokba kerülhet! Erre sajnos minden évben bőven látunk példákat. 

A klímaprofik segítenek! Vegye fel velünk a kapcsolatot!

e-max.it: your social media marketing partner

Klíma márkák

Klíma kategóriák

Szolgáltatásaink

klimaprofik

Klímaszerelés Budapesten és környékén!

Egy átlagos klímaszerelés munkaideje 4-5 óra, ez egy egyszerűbb szerelés ami 3-5 méter csövezéssel, illetve egy vagy két fal átfúrásával jár. Általában egy napon belül két időpontra szoktunk kimenni.

Bővebben

klimaprofik

Ingyenes felmérés Budapesten!

Budapesten minden esetben ingyenes felmérést készítünk, ha velünk szerelteti be klímáját. Hívjon minket bizalommal! A felmérés részleteiről a bővebben gombra kattintva olvashat többet.

Bővebben

klimaprofik

Klíma karbantartás Budapesten és környékén!

Évente egyszer legalább ki kell tisztítani klímáját, mivel az átáramló levegőből lerakódik a szerves anyagokat tartalmazó por, ami penészedést okozhat és spórákkal áraszthatja el a lakást!

Bővebben