Hívjon minket: +36 70/450-2421

Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik
Cart 0

Shopping Cart

A mai korszerű, inverteres klímákkal nagyon jó hatásfokkal és komfortosan lehet fűteni a lakásunkban. A közkeletű tévhittel ellentétben ezekben a klímákban nem fűtőszál melegíti a levegőt mint a hősugárzókban hanem hőszivattyú készíti a meleget a klímában lévő hűtőközeg összesajtolásával és kitágulásával. A fűtő üzemmódban a klímában fordítva működik a hőáramlás és belül képződik a meleg míg a kinti hőcserélőt hűteni fogja a készülék. Az inverteres klímákkal akár -20 fokos kinti hőmérsékletnél is lehet fűteni, igaz ekkor már jelentősen rosszabb a hatékonysága mint amikor kisebb hőkülönbséget kell kiegyenlítenie. A fűtésre használt energia a kinti hőmérséglet csökkenésével párhuzamosan növekszik. Mindegyik klímának van egy hatásfok görbéje ami azt mutatja, hogy 1 egység villamos energiából hány egység hőenergiát képes leadni a készülék és milyen külső hőmérsélet mellett. Ez a COP érték ami a klíma hatásfokát mutatja.

Ha érdekli Önt az energiatakarékos és gázfüggetlen fűtés klímával akkor kérem keresse fel honlapunkat és kérjen erről információt. Egy ingyenes és kötetlen felmérés alapján elkészítjük árajánlatunkat az Ön lakásának a fűtésére is, akár napelemes rendszerrel kombinálva a klímát.

A Klímaprofik mindenben segítenek! Kérjen árajánlatot!

e-max.it: your social media marketing partner

Klíma márkák

Klíma kategóriák

Szolgáltatásaink

klimaprofik

Klímaszerelés Budapesten és környékén!

Egy átlagos klímaszerelés munkaideje 4-5 óra, ez egy egyszerűbb szerelés ami 3-5 méter csövezéssel, illetve egy vagy két fal átfúrásával jár. Általában egy napon belül két időpontra szoktunk kimenni.

Bővebben

klimaprofik

Ingyenes felmérés Budapesten!

Budapesten minden esetben ingyenes felmérést készítünk, ha velünk szerelteti be klímáját. Hívjon minket bizalommal! A felmérés részleteiről a bővebben gombra kattintva olvashat többet.

Bővebben

klimaprofik

Klíma karbantartás Budapesten és környékén!

Évente egyszer legalább ki kell tisztítani klímáját, mivel az átáramló levegőből lerakódik a szerves anyagokat tartalmazó por, ami penészedést okozhat és spórákkal áraszthatja el a lakást!

Bővebben