Hívjon minket: +36 70/450-2421

Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik
Cart 0

Shopping Cart

A rengeteg hirdetés, klíma és szerelési árak között nem egyszerű eligazodni és a valós árát megtalálni egy szolgáltatásnak amiért reálisan jó minőségű munkát fognak kapni garanciával és egy jól működő, szervizháttérrel is rendelkező klímaberendezést. 

Általános szabályként elmondható, hogy a klímatizálás valós költsége szobánként nagyságrendileg minimum bruttó 200.000ft-ot jelent majd egy átlagos lakás esetében. Ettől lefelé eltérni már csak kompromisszumokkal lehet, ami gyakran a kínálatból kifutó klímaberendezéssel, műszakilag elavult C-D energiaosztályos klímával, illetve a szerelés során felhasznált nem megfelelő minőségű anyagokkal történhet. Mostanság gyakori trükközés a szerelők részéről, hogy nem a vegytiszta vörösréz klímatechnikai csővel hanem a jóval olcsóbb alumíniummal vezetékelik a klímát ami a legtöbb típus esetében a garancia automatikus elvesztését is jelenti.

Gyakori ügyfélkérés, hogy kettő vagy több szobát is hűtsünk egyszerre egy kültéri és több beltéri egység felszerelésével, ennek a költsége több lesz mint kettő vagy több különálló klíma felszerelése mivel a gyártók ezt a műszaki tudást egy kültéribe sűrítik és ennek nagyságrendileg 20-30%-kal is magasabb lehet az ára, mint a különálló berendezéseké.

A multi klíma minden esetben drágább mint ha ugyanazt a klímát külön-külön egységenként szerelnénk fel!

A felmérés minden esetben rendkívül fontos, ha multi klímát kell felszerelni mivel a szobákhoz eljutáshoz olyan nyomvonalat kell találni amivel a lehető legkevesebb átalakításra, vezetékelésre van szükség. Gyakori, hogy egy duál klíma mellé még felszerelünk egy szóló klímát is ha az adott szoba éppen a lakás túlsó végében található és csak nagyon körülményesen, drágán lehetne a csövezést oda is kialakítani.

A Klímaprofik segítenek! ->Kapcsolat

e-max.it: your social media marketing partner

Klíma márkák

Klíma kategóriák

Szolgáltatásaink

klimaprofik

Klímaszerelés Budapesten és környékén!

Egy átlagos klímaszerelés munkaideje 4-5 óra, ez egy egyszerűbb szerelés ami 3-5 méter csövezéssel, illetve egy vagy két fal átfúrásával jár. Általában egy napon belül két időpontra szoktunk kimenni.

Bővebben

klimaprofik

Ingyenes felmérés Budapesten!

Budapesten minden esetben ingyenes felmérést készítünk, ha velünk szerelteti be klímáját. Hívjon minket bizalommal! A felmérés részleteiről a bővebben gombra kattintva olvashat többet.

Bővebben

klimaprofik

Klíma karbantartás Budapesten és környékén!

Évente egyszer legalább ki kell tisztítani klímáját, mivel az átáramló levegőből lerakódik a szerves anyagokat tartalmazó por, ami penészedést okozhat és spórákkal áraszthatja el a lakást!

Bővebben