Hívjon minket: +36 70/450-2421

Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik
Cart 0

Shopping CartRabker Hungary Kft

A klímaprofik mindenben segítenek! Mi mindig ott vagyunk a toppon, szolgálatkészen. Válasszon klímáink közül. Ossza meg velünk elképzeléseit és mi segítünk meghozni a legjobb döntést! Kérjen árajánlatot, szakértőink készséggel válaszolnak!

Igényelje szakértelmünket, nálunk ingyenes a tanácsadás! Felvilágosítjuk akár a legapróbb részletekről is, ha az érdekli! Szakértelmünk és ügyfélközpontú hozzáállásunk garantálja az Ön maximális megelégedését!

Áraink:

Klímabeszerelés: 49.900 Ft-tól (nettó)!

Karbantartás: 8.000 Ft-tól (nettó)!

Budapesten és környékén ingyenes a felmérés és tanácsadás, ha tőlünk veszi klímáját!

Email cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefonszám: +36 70/450-2421

Ha Ön profi szolgáltatást szeretne igénybe venni korrekt, kedvező áron, akkor mi vagyunk Önnek a legjobb választás!

e-max.it: your social media marketing partner

Klíma márkák

Klíma kategóriák

Szolgáltatásaink

klimaprofik

Klímaszerelés Budapesten és környékén!

Egy átlagos klímaszerelés munkaideje 4-5 óra, ez egy egyszerűbb szerelés ami 3-5 méter csövezéssel, illetve egy vagy két fal átfúrásával jár. Általában egy napon belül két időpontra szoktunk kimenni.

Bővebben

klimaprofik

Ingyenes felmérés Budapesten!

Budapesten minden esetben ingyenes felmérést készítünk, ha velünk szerelteti be klímáját. Hívjon minket bizalommal! A felmérés részleteiről a bővebben gombra kattintva olvashat többet.

Bővebben

klimaprofik

Klíma karbantartás Budapesten és környékén!

Évente egyszer legalább ki kell tisztítani klímáját, mivel az átáramló levegőből lerakódik a szerves anyagokat tartalmazó por, ami penészedést okozhat és spórákkal áraszthatja el a lakást!

Bővebben