Tudástár

+36 70/450-2421 Kérjen ajánlatot! Akciós termékek

Legújabb Kompresszorral ellátott klímaberendezések:

Bizonyára hallott már Ön is a forradalmi inverter technológiáról.

Az LG Inverterek innovatív működésük révén az energiahatékonyság csúcsát jelentik. Az állandó fordulatszámú kompresszoros megoldással szemben az LG Inverteres rendszer változtatható fordulatszámú kompresszort alkalmaz, amely révén a klímaberendezés hűtő- ill. fűtőteljesítménye a kondicionált belső tér igényei szerint változtathatóak. Ez a megoldás gazdaságosabbá és hatékonyabbá teszi az LG készülék működését, kisebb zajt kelt, mint a hagyományos kompresszor, így a szakterület legjobb megoldását jelenti.

Bővebben...

Hol vásároljunk klímaberendezést?

Hol vásároljunk klímaberendezést?

Nyáron, rengeteg klímát árusítanak a hipermarketek. Viszont nem ajánlatos ott vásárolni, hiába állnak elő kecsegtető ajánlattal. Miért? 
-Mert az eladó nem tudja, mi kell Önnek? Megmutatja, hogy ezek vannak. 

Bővebben...

5 jó tanács klimatizáláshoz

A következőkben 5 jó tanáccsal szeretnénk segíteni azoknak, akik most, vagy a közel jövőben szeretnének klímát szereltetni.

Mikor? 

Mindig, ha új ház épül. Mert el lehet tüntetni a csövezést a falakban.

Ha utólag klímatizálunk, akkor esztétikailag romolhat a ház belülről és kívülről is. Az tudja csak igazán, aki a második vagy a harmadik házát építi.

A falon kívüli csövezés csúnyasága a kábelcsatorna. Sokszor nem lehet megoldani szépen a klímatizálást 1 kültéri egységgel, de a sok kültéri egység zavaró is. Érdemes már kora tavasszal gondolkodni azon, hogy kell-e klíma vagy sem.

Bővebben...

Klíma kültérit a padlásra?

Gyakori kérés az ügyfelektől: mi lenne, ha a kültéri egységet feltennénk a padlásra, hiszen ott nem látható, és kényelmesen megközelíthető. Ezek kétségtelenül jó érvek mellette, viszont rengeteg műszaki problémát felvet a klímával kapcsolatban egy ilyen elhelyezés. 

Bővebben...

„Mono”-split készülékek üzembe helyezése

Az üzembe helyezést megelőzően szemrevételezéssel meg kell győződni arról, hogy a szerelést megfelelően végezték-e el. A csapadékvíz-elvezető rendszert ki kell próbálni.
Tekintettel kell lenni arra a körülményre, hogy a kültéri egységeket a gyártók csak az általuk megadott max. hosszúságú csővezetéknek megfelelő mennyiségű hűtőközeggel és olajjal feltöltve szállítják. Ha a kivitelezett csővezeték ennél hosszabb, a helyes működéshez szükséges (ugyancsak a gyártók által megadott) többletmennyiséget a rendszerbe pótlólag betölteni.

Bővebben...

Kazettás split klíma használata

Ha nem szeretnénk, hogy a falon bármi is látszon a légkondicionálóból, tökéletes megoldást nyújthat az álmennyezetbe építhető kazettás klíma. A szemek elől szinte tökéletesen elrejthető változat előnye, hogy a klimatizált térből - csakúgy, mint a légcsatornázható beltéri - egyáltalán nem foglal el helyet.

Bővebben...

A beltéri egységek elhelyezése

A legfontosabb szempontok:

-a helyiségben a légelosztás a legkedvezőbb legyen
-az ép aületszerkezet a kivitelnek (fali, mennyezeti) megfelelő felerősítéshez elegendő erősségű legyen
- a berendezés elhelyezése olyan legyen, hogy a levegő ki- és beszívása akadálytalan legyen, ugyanakkor elegendő hely legyen a szervizelésre

Bővebben...

A kültéri egységek elhelyezése

Az elhelyezésük tegye lehetővé, hogy a hideg levegő hozzávezetése és a felmelegedett levegő elvezetése akadálytalan legyen;

„Visszakeverés” a két légáram között ne jöhessen létre;
• olyan helyet kell választani, ahol sem a kifújt levegő, sem a zaj nem zavarja a szomszédokat;
• a talajnak (vagy a hordfalnak) megfelelő teherbírásúnak kell lennie;

Bővebben...

Klíma tisztítás, karbantartás, fertőtlenítés

A hosszú életű klímaberendezés titka a rendszeres karbantartás. Az egységek tisztítása azon túlmenően, hogy egészségügyi okokból (gombák, baktériumok megtelepedése miatti szagok) évente el kell végeznünk, a klímaberendezés működése szempontjából is fontos. Lényeges, hogy a levegő szabadon áramolhasson a hűtőtest, illetve kondenzátor (hőleadó egység) lamellái között, a készülék ugyanis ezen a levegőn keresztül adja le teljesítményét.

Bővebben...

Mennyit fogyaszt a klíma?

Tényleg sokba kerül fent tartani egy klíma készüléket? Nézzük meg mennyit is fogyaszt valójában a klíma!

Sokan mondják, hogy a klíma a használatával a havi villanyszámla akár 10-15.000.-Ft-al is megnőhet a nyári hónapokban. Fontos tudni, hogy a klíma nem annyi energiát vesz fel a hálózatból, ahány kW-os a teljesítménye, tehát egy 2,6 kW-os készülék teljesítményfelvétele nem 2600 Watt, hanem annál jelentősen kevesebb. A mai modern készülékek hagyományos kompresszorral szerelve is „A”, „B”, vagy ritkábban „C” energiaosztályba sorolhatóak, a fejlett inverteres kompresszorral szerelt klímák szinte kivétel nélkül túlteljesítik az „A” energiaosztály kritériumait.

Bővebben...

Miért válasszuk az INVERTERES klímát?

Az inverteres klíma mai, korszerűbb technologiával működő légkondicionáló berendezés. A klíma kompresszora, ventilátora a teljesítmény szabályzónak köszönhetően mindig a szükséges teljesitményen működik.
Így energiatakarékosabb és csendesebbek mint az ON/OFF-os klímák.

Bővebben...

Mi az az inverteres klíma?

Egy on / off gépet bekapcsol, majd beállítja a kívánt hőfokot. A gép ezután – teljesítményének megfelelően (2, 2,5, 3,5…stb kW-os teljesítménnyel) el kezd dolgozni.

Azonban, mikor eléri a beállított hőmérsékletet, a készülék kompresszora (ami a kültéri egységben található) leáll, a beltéri egység, pedig már nem fúj hideg levegőt, csak ventilátor funkciója üzemel, azaz a szoba levegőjét keringteti.

Bővebben...

Klímaberendezés típusai

A lakossági fogyasztók számára ajánlott klímaberendezések között alapvetően három típust különböztethetünk meg: léghűtő, mobilklíma és split rendszerű klímaberendezéseket. A termékcsoportok közül a legnépszerűbb a split rendszerű, de egyre elterjedtebb amobilklíma is könnyű mozgathatósága miatt.

Bővebben...

Inverter vagy On-Off klímát válasszam?

Klíma vásárlás előtt el kell döntenünk, hogy  inverteres vagy On/off-os klímát válasszuk.

Különbség az inverteres és az on-off-os klímaberendezések között

A szoba hőmérsékletét egy érzékelő figyeli ami a légkondicionáló beltéri egységében helyezkedik el. Ezt az értéket a klíma berendezés folyamatosan figyeli, és folyamatosan összehasonlítja is azzal, amit beállítottunk a távirányítón. 

Bővebben...

Tudnivaló! Gree klímák

A Gree klímákat szívesen és nyugodtan ajánljuk ügyfeleink figyelmébe, lévén, hogy egy nagyon megbízható és modern kialakítású berendezésről van szó, innovatív műszaki megoldásokkal. A Gree légkondicionálókat az alsó-középső árszegmensben találhatjuk meg, az egyik legerősebb márkának számít a megbízhatóság terén. A Gree klímáit már 5 éve szereljük és elmondhatom, hogy rendkívül ritkán fordult elő meghibásodás a több száz darab beüzemelt készülék közül, azok sem komoly gondok voltak, hanem könnyen és gyorsan orvosolhatóak, jellemzően a garanciaidőn belül.

Bővebben...

Tudnivaló! Toshiba - klímák

A Toshiba cég filozófiája: "Nincs kompromisszum, csak kiváló minőség!" Forradalmi újításainak köszönhetően felső, prémium kategóriás légkondicionáló termékei a legmegbízhatóbb, legenergiatakarékosabb és legjobb minőségű klímák a világon.

Az elmúlt 30 évben a Toshiba áttanulmányozta a klímatechnikai piacot, és forradalmi újításokat fejlesztett ki. A Toshiba számára a minőség mindig elsődleges szerepet játszott. Minden egyes klímaberendezés gyártásakor ezt a filozófiát tartják szem előtt: "Nincs kompromisszum, csak kiváló minőség!"

Kérjen árajánlatot a Klímaprofiktól!

Tudnivaló! Hitachi klímák

A HITACHI gyártmányú légkondicionálókról beszélve joggal állíthatjuk, hogy szinte árasztják a legfrissebb ötleteket és technológiai újdonságokat, innovatív termékskálát képviselnek, komfortosabb és élhetőbb környezetet teremtenek, ahol az emberek boldogan élhetnek és dolgozhatnak. Az is művészet, ahogy a környezetvédelem iránti felelősséggel végzik munkájukat. Az új termék tervezésénél már a legelső lépcsőben elkezdődik az ökológiai gondolkodás, s ez végigkíséri a gyártás, telepítés, felszerelés és üzemeltetés folyamatát is.

Bővebben...

Tudnivaló! LG - klímák

Innovatív gyártó, korszerű design és nagyon jó szervízháttér! Az LG klímák a kifejezetten ajánlható típusok közé tartoznak, rendkívül megbízhatóak és gazdaságos az üzemeltetésük. Innovatív megoldásaikkal sokat tettek a klímák fejlődéséért és nem csak a technológia hanem a design terén is sokat köszönhetünk ennek a gyártónak. 

A saját lakásomban immár 16 éve szereltünk fel egy LG légkondicionálót, ami a mai napig kifogástalanul üzemel - talán egyszer kellett rátölteni pár deka hűtőközeget: ennyi volt az összes szervizesemény! 

Bővebben...

Tudnivaló! Samsung - klímák

A Samsung klímák folyamatosan javuló minőséget mutatnak. Az elmúlt évek rossz szerviztapasztalatai után az új modellekben már kiküszöbölték gyerekbetegségeket, és egyre kifinomultabb műszaki megoldásokat tartalmaznak klímaberendezéseik.

A Samsung története:

A koreai Taegu városában alalpított kis exportvállalkozásból a Samsung mára a világ egyik vezető elektronikai vállalatává nőtte ki magát, amely digitális eszközök, szórakoztatóelektronikai készülékek, félvezetők, memóriák és rendszer-integrációs megoldások fejlesztésével és gyártásával foglalkozik.

Bővebben...

Tudnivaló! Midea klímák!

A Midea klímák egy közepesen erős műszaki szintet jelentenek a klímák piacán, s ezt eredményes megbízhatósági mutatóval ötvözik. Az új Oasis széria pedig kifejezetten a felső kategóriás minőséget célozza meg, nagyon jó hatékonysági paraméterekkel.

A Midea gyártású klímák ideális ár/érték arányt képviselnek - egyes kategóriákban a leginkább ajánlható berendezések. Szívesen szereljük őket, mivel nagyon ritkán kell szervizelni a klímáikat. A kezdeti inverteres problémák után kiforrott és jó minőségű klímákat gyártanak minden szegmensben. 

Bővebben...

Tudnivaló! Mitsubishi - klímák

Felső kategóriás klímák, szinte az örökkévalóságnak készült robosztus kivitelben 

Légkondicionálás egy világmárkával...! A Mitsubishi Electric gondoskodik az ideális klímáról mindenütt, ahol emberek élnek és dolgoznak. A gyár légkondicionáló termékei és megoldásai magas színvonalúak, világhírűek. Több évtizede kitűnő minőséggel és népszerűséggel büszkélkedhetnek, amit vásárlók, telepítők és kereskedők is tanúsítanak: A Mitsubishi Electric légkondicionáló berendezései és megoldásai világszerte ismertek, s évtizedek óta kiváló hírnévnek örvendenek. A cég számára a tartósság és innováció egyenrangú: vállalatuk több, mint 85 éve újabb és újabb mércét állít fel a klímatechnikában. A világpiacon az egyik legjelentősebb gyártóvá nőtte ki magát. 

Bővebben...

Tudnivaló! - Nord klímák

NORD klímakészülékeink megoldást jelentenek mindazoknak a vásárlóknak, akik az alacsony ár és a megbízható, minőségi termék közötti egyensúlyt keresik. A NORD termékcsalád klímaberendezéseire 3+2 év garanciát adunk!

Kérjen árajánlatot a Klímaprofiktól!

Tudnivaló! - Panasonic Klímák

Miért ajánljuk a Panasonic klímákat?

A Panasonic klímákat 6 évvel ezelőtt kezdtük el szerelni és számunkra is meglepő, hogy  az eddig beépített sok száz légkondicionálóból egyetlen berendezés sem  hibásodott meg a használat során.

Ez most nem a felmagasztaló marketing szöveg, hanem tényleg így van. Mivel több márkával is foglalkozunk, teljesen megszokott jelenség, hogy a szezon kezdetén az első kánikulában mindig van pár klíma amit javítgatni kell, ami a tulajdonosnak bosszúság nekünk pedig időkiesés a termelő munkából.  Tapasztalataink tükrében igyekszünk olyan berendezéseket értékesíteni amelyekkel a meghibásodásokat minimalizálni tudjuk, igy mindenki jól jár: ügyfeleink elégedettek, a mi munkánk pedig gyors és hatékony.

Bővebben...

Daikin klímák - Tudnivalók

A Daikin a klímák Mercedesze - tartja a mondás és ez fedi is a valóságot mivel rendkívül jó minőségű és tartós klímaberendezéseket gyártanak, rendszerint élen járva az innovációban. Ők a világ első számú klímagyártói, és az iparági sztenderdet jelentik a hűtésben, légtechnikában ami azt is jelenti, hogy általában a Daikin rendszereire történnek a nagyobb beruházások, plázák, lakóparkok légtechnikai tervezései és kiírásai. A cég neve talán nem annyira közismert a fogyasztók körében mivel nem gyártanak sem tévét, sem turmixgépet, háztartási gépeket hanem kizárólag klimatizálással foglalkoznak lassan 100 éves működésük során.

Bővebben...

Midea

 
 • Midea MSMAAU-09HRDN1 Blanc inverteres oldalfali split klíma

  Midea  MSMAAU-MSMAAU-09HRDN1 Blanc 2,6 kW-os inverteres oldalfali split klíma részletes információk:

  Klímaprofik

  Midea  MSMAAU-09HRDN1 Blanc 2,6 kW-os inverteres oldalfali split klíma bruttó ára: 153 670 Forint

  Midea  MSMAAU-09HRDN1 Blanc 2,6 kW-os inverteres oldalfali split klíma adatok:

  2.6 kW hűtőteljesítmény

  Működés hűtés: -15 – 50 °C

  SEER: 6,10

  A++ szezonális hűtő energiaosztály

  2.9 kW fűtőteljesítmény

  Működés fűtés: -15 – 30 °C

  SCOP: 4,00

  A+ szezonális fűtő energiaosztály

  MIDEA Cold Catalyst elektrosztatikus szűrő

  energia takarékos inverter vezérlés

  Beltéri zajszint  25/ 31 /38 dB(A)

  Kültéri zajszint  52 dB(A)

  meleg indítás

  12 fokozatú beltéri ventilátor

  Wi-Fi rendelhető 39.370 Ft.

  5 év garancia

  Midea  MSMAAU-09HRDN1 Blanc 2,6 kW-os inverteres oldalfali split klíma adatok, paraméterek:

  Működés Inverteres
  Beltéri típusa Oldalfali
  Teljesítmény 2,5 kW
  Névleges hűtő teljesítmény 2,6 kW
  Névleges fűtő teljesítmény 2.9 kW
  Tápfeszültség 220-240 V, 50 Hz, 1 fázis
  Felvett teljesítmény (hűtés) 100 W
  Felvett teljesítmény (fűtés) 120 W
  SEER 6
  Energiaosztály (hűtés) A++
  SCOP 4
  Energiaosztály (fűtés) A+
  Zajszint 38/31/25
  Méret (beltéri) 715x285x205
  Súly (beltéri) 6 kg
  Méret (kültéri) 770x555x300
  Súly (kültéri) 25 kg
  Wifi Igényelhető
  Garancia 2+3 év
  Kiszállítás Ingyenes
 • Midea - MSABBU-12HRFN1-QRD0GW(B) Aurora oldalfali inverteres split klíma

  Midea - MSABBU-12HRFN1-QRD0GW(B) Aurora oldalfali inverteres split klíma részletes információk:

  Klímaprofik

  Midea - MSABBU-12HRFN1-QRD0GW(B) Aurora oldalfali inverteres split klíma bruttó ára: 167 640 Ft

  Midea - MSABBU-12HRFN1-QRD0GW(B) Aurora oldalfali inverteres split klíma adatai:

  • MIDEA MSABBU-12HRFN1 AURORA hűtő-fűtő hőszivattyús inverteres split klíma klímaberendezés klima légkondi légkondicionáló légkondícionáló
  • 3.5 kW hűtőteljesítmény
  • Működés hűtés: -15 – 50 °C)
  • ~ 35 - 42m2 hűtésére.
  • SEER: 6,80
  • A++ szezonális energiaosztály klíma légkondi"A++" szezonális hűtő energiaosztály
  • 3 kW fűtőteljesítmény
  • Működés fűtés: -15 – 30 °C
  • SCOP: 4,20
  • A+ szezonális energiaosztály klíma légkondi"A+" szezonális fűtő energiaosztály
  • ~ 24 - 30 m2 fűtésére.
  • MIDEA Cold Catalyst elektrosztatikus szűrő
  • energia takarékos inverter vezérlés
  • Beltéri hangteljesítmény (hűtés): 52 dB
  • Kültéri hangteljesítmény (hűtés): 60 dB
  • légterelés memória
  • Cold Catalyst szűrő
  • meleg indítás
  • 12 fokozatú beltéri ventilátor
  • 5 fokozatú kültéri egység ventilátor
  További klíma adatok:
  Működés Inverteres
  Beltéri típusa Oldalfali
  Teljesítmény 3,5 kW
  Névleges hűtő teljesítmény 3,5 kW
  Névleges fűtő teljesítmény 3,8 kW
  Tápfeszültség 220-240 V, 50 Hz, 1 fázis
  SEER 7
  Energiaosztály (hűtés) A++
  SCOP 3.8
  Energiaosztály (fűtés) A
  Hangteljesítmény 39
  Méret (beltéri) 802 x 297 x 189 mm
  Súly (beltéri) 8 kg
  Méret (kültéri) 810 x 558 x 310 mm
  Súly (kültéri) 30 kg
  Működési tartomány (hűtés) -15°C - 50°C
  Működési tartomány (fűtés) -15°C - 30°C
  Garancia 5 év
  Kiszállítás Ingyenes

   

 • Midea - MSABDU-18HRFN1-QRD0GW(B) Aurora oldalfali inverteres split klíma

  Midea - MSABDU-18HRFN1-QRD0GW(B) Aurora oldalfali inverteres split klíma részletes információk:

  Klímaprofik

  Midea - MSABDU-18HRFN1-QRD0GW(B) Aurora oldalfali inverteres split klíma bruttó ára: 274 320 Ft

  Midea - MSABDU-18HRFN1-QRD0GW(B) Aurora oldalfali inverteres split klíma adatok, paraméterek:

  • MIDEA MSABDU-18HRFN1-QRD0GW(B) MULTI DC INVERTER AURORA hűtő-fűtő hőszivattyús inverteres split variálható multi klíma klímaberendezés klima légkondi légkondicionáló légkondícionáló
  • 5.2 kW hűtőteljesítmény
  • ~ 52 - 62.4m2 hűtésére.
  • 5.6 kW fűtőteljesítmény
  • ~ 44.8 - 56 m2 fűtésére.
  • MIDEA Cold Catalyst elektrosztatikus szűrő
  • energia takarékos inverter vezérlés
  • Beltéri hangteljesítmény (hűtés): 57 dB
  • légterelés memória
  • Cold Catalyst szűrő
  • meleg indítás
  • 12 fokozatú beltéri ventilátor
  • 5 fokozatú kültéri egység ventilátor
  • Wi-Fi rendelhető
  • 3 év garancia

  Termékazonosító:MSABDU‐18HRFN1‐QRD0GW(B)

  Gyártó:   MIDEA
  Ajánlott szoba méret:   46 - 65 m2
  Hűtőteljesítmény:   5.2 kW
  Hűtési hatékonyság (SEER):   6.8
  Fűtőteljesítmény:   5.6 kW
  Fűtési hatékonyság (SCOP):   3.8
  Kialakítás:   oldalfali
  Sorozat:   MIDEA AURORA
  Energia osztály (hűtés SEER): A++
  Energia osztály (fűtés SCOP): A
  Szín:   fehér
  Hűtési működési tartomány:   -15°C - +50°C
  Fűtési működési tartomány:   -15°C - +30°C
  WIFI elérési lehetőség:   utólag beépíthető
  Garancia:   1 év
  Kiterjesztett garancia:   5 év
  Hűtési kW sáv:   5,3kW (5-5,99kW)
  Méretek (Szé x Ma x Mé):   Belt.: 965x319x215 Kült.: 810x558x310
  Fűtési kW sáv:   6 kW (5,5-6,49kW)
 • Midea Blanc MSMABU-12HRDN1-QRD0GW inverteres oldalfali split klíma

  Midea Blanc MSMABU-12HRDN1-QRD0GW 3,5 kW-os inverteres oldalfali split klíma részletes információk:

   Klímaprofik

  Midea Blanc MSMABU-12HRDN1-QRD0GW inverteres oldalfali split klíma bruttó ára: 167 640 Forint

  Midea Blanc MSMABU-12HRDN1-QRD0GW inverteres oldalfali split klíma adatok:

  Inverteres, hőszivattyús hűtő/fűtő klímakészülék

  Automatikus újraindulás

  Energiatakarékos működés

  Csendes működés

  Lamella memória funkció

  Alacsony hűtőközeg érzékelés

  Cold catalyst szűrő

  R410A

  3D légáram

  ECO mód

  8 ℃-os temperáló fűtés

  3D DC Inverter

  Tápfeszültség 220-240V, 50Hz, 1Fázis

  Hűtőteljesítmény 2.30 kW

  Fűtőteljesítmény 2.60 kW

  Hangteljesítményszint 52 dB(A)) 37 dB(A))

  Nettó méretek (szél. x mag. x mély. ) 800 x 554 x 333 mm 730 x 293 x 198 mm

  Folyadékcső méret 6.35 mm

  Gázcső méret 9.52 mm

   Működési tartomány (hűtés) -15 - 50 ℃

  Működési tartomány (fűtés) -20 - 30 ℃

  Nettó tömeg 29.4 kg 7.4 kg

  SEER 7.30 W/W

  SCOP 4.00 W/W

  2+3 év garancia! 

  Midea Blanc MSMABU-12HRDN1-QRD0GW inverteres oldalfali split klíma adatok, paraméterek:

  Működés Inverteres
  Beltéri típusa Oldalfali
  Teljesítmény 3,5 kW
  Névleges hűtő teljesítmény 3,5 kW
  Névleges fűtő teljesítmény 3,8 kW
  Tápfeszültség 220-240 V, 50 Hz, 1 fázis
  Felvett teljesítmény (hűtés) 100 W
  Felvett teljesítmény (fűtés) 130 W
  SEER 6.1
  Energiaosztály (hűtés) A++
  SCOP 4
  Energiaosztály (fűtés) A+
  Zajszint 38/32/26
  Méret (beltéri) 800x285x205
  Súly (beltéri) 7.5 kg
  Méret (kültéri) 770x555x300
  Súly (kültéri) 25.5 kg
  Wifi Igényelhető
  Garancia 3+2 év
  Kiszállítás Ingyenes
 • Midea Blanc MSMADU‐24HRFN1‐QRD0GW oldalfali inverteres split klíma

  Midea Blanc MSMADU‐24HRFN1‐QRD0GW oldalfali inverteres split klíma részletes adatai:

  Klímaprofik

  Midea Blanc MSMADU‐24HRFN1‐QRD0GW inverteres split klíma bruttó ára: 334 010 Forint

  Midea Blanc MSMADU‐24HRFN1‐QRD0GW inverteres split klíma adatok, paramétere:

  Működés Inverteres
  Beltéri típusa Oldalfali
  Teljesítmény 7 kW
  Névleges hűtő teljesítmény 7 kW
  Névleges fűtő teljesítmény 7.3 kW
  Tápfeszültség 220-240 V, 50 Hz, 1 fázis
  Felvett teljesítmény (hűtés) 240 W
  Felvett teljesítmény (fűtés) 260 W
  SEER 6.1
  Energiaosztály (hűtés) A++
  SCOP 4
  Zajszint 43/37/31
  Méret (beltéri) 1038x325x220
  Súly (beltéri) 12 kg
  Méret (kültéri) 845x702x363
  Súly (kültéri) 48.4 kg
  Wifi Igényelhető
  Kiszállítás Ingyenes
 • Midea MS11P1U-12HRFN1-QRD0W-ION Premier oldalfali inverteres split klíma

  Midea MS11P1U-12HRFN1-QRD0W-ION Premier oldalfali inverteres split klíma részletes információk:

  Klímaprofik

  Midea MS11P1U-12HRFN1-QRD0W-ION Premier oldalfali inverteres split klíma bruttó ára: 283 210 Forint

  Midea MS11P1U-12HRFN1-QRD0W-ION Premier oldalfali inverteres split klíma adatok, paraméterek: 

  Gyártó: Midea

  Energiaosztály: A++

  Hűtés: 3,6 kw

  Fűtés: 3,86 kw

  Tömeg: 50 kg

  NévMOC-12HFN1-QRD0W Premier kültéri (3,5 kW)MS11P1U-12HRFN1-QRD0W(ION) Premier oldalfali beltéri (3,5 kW)
  Tipusszám MOC-12HFN1-QRD0W MS11P1U-12HRFN1-QRD0W(ION)
  SEER 6.71 W/W -
  SCOP 3.93 W/W -
  Tápfeszültség 220-240V,50Hz,1Fázis
  Hűtőteljesítmény 3.60 kW
  Fűtőteljesítmény 3.86 kW 3.60 kW
  Hangteljesítményszint 59 (dB(A)) 49 dB(A))
  Nettó méretek (szél. x mag. x mély.) 760 x 590 x 285 mm 898 x 298 x 148 mm
  Folyadékcső méret 6.35 mm
  Gázcső méret 9.52 mm
  Ajánlott helyiség méret 20 - 30 m²
  Lábtávolság 530 mm -
  Nettó tömeg 36 kg -
  Max. csőhossz 25 m -
  Max. kültéri-beltéri szintkülönbség 10 m
  Légszállítás - 640/480/370 m³/h
 • MIDEA MS11P1U‐12HRFN1‐QRD0W(ION) Premier oldalfali inverteres split klíma arany megjelenés!

  MIDEA MS11P1U‐12HRFN1‐QRD0W(ION) Premier oldalfali légtisztítós inverteres split klíma (arany megjelenés) részletes információk:

  Klímaprofik

  MIDEA MS11P1U‐12HRFN1‐QRD0W(ION) Premier oldalfali légtisztítós inverteres split klíma bruttó ára: 283 210 Forint

  MIDEA MS11P1U‐12HRFN1‐QRD0W(ION) Premier oldalfali légtisztítós inverteres split klíma Adatok, paraméterek:

  Gyártó:   MIDEA
  Ajánlott szoba méret:   31 - 45 m2
  Hűtőteljesítmény:   3.6 kW
  Hűtési hatékonyság (SEER):   6.2
  Fűtőteljesítmény:   3.6 kW
  Fűtési hatékonyság (SCOP):   4
  Kialakítás:   oldalfali
  Sorozat:   MIDEA PREMIER
  Energia osztály (hűtés SEER): A++
  Energia osztály (fűtés SCOP): A+
  Szín:   ezüst/szürke
  Hűtési működési tartomány:   -15°C - +50°C
  Fűtési működési tartomány:   -15°C - +30°C
  WIFI elérési lehetőség:   nem beépíthető
  Garancia:   1 év
  Kiterjesztett garancia:   5 év
  Hűtési kW sáv:   3,5 kW (3-3,99kW)
  Méretek (Szé x Ma x Mé):   Belt.: 898x298x148 Kült.: 760x590x285
  Fűtési kW sáv:   4 kW (3,5-4,49kW)
  Fűtésre ajánlott:   igen
   
  Kiegészítő adatok:
  • Automatikus újraindítás
  • Lamella memória funkció
  • Ionizátor
  • Hőmérséklet kompenzáció
  • Alacsony hűtőközeg érzékelés
  • Cold Catalyst szűrő
  • 1W készenléti üzemmód
  • 12 fokozatú ventillátor
  • 4 irányú légáram
  • Melegindítás
  • Széles üzemi hőmérséklettartomány
  • Turbo mód

   

   

 • Midea MS11PU-09HRFN1-QRD0W oldalfali inverteres split klíma

  Midea Premier MS11PU-09HRFN1-QRD0W oldalfali inverteres split klíma részletes adatai:

  Klímaprofik

  Midea MS11PU-09HRFN1-QRD0W oldalfali inverteres split klíma bruttó ára: 267 970 Forint

  Midea MS11PU-09HRFN1-QRD0W oldalfali inverteres split klíma adatok, paraméterek:

  • MIDEA MS11PU-09HRFN1 3D DC PREMIER hűtő-fűtő hőszivattyús inverteres split klíma klímaberendezés klima légkondi légkondicionáló légkondícionáló
  • 2.6 kW hűtőteljesítmény
  • Szabályzás hűtés: 0.7 – 3.4 kW
  • Működés hűtés: -15 – 50 °C)
  • ~ 26 - 31.2m2 hűtésére.
  • SEER: 7,00
  • A++ szezonális energiaosztály klíma légkondi"A++" szezonális hűtő energiaosztály
  • 2.9 kW fűtőteljesítmény
  • Szabályzás fűtés: 0.7 – 3.8 kW
  • Működés fűtés: -15 – 30 °C
  • SCOP: 4,00
  • A+ szezonális energiaosztály klíma légkondi"A+" szezonális fűtő energiaosztály
  • ~ 23.2 - 29 m2 fűtésére.
  • Cold Catalyst szűrő rendszer
  • energia takarékos inverter vezérlés
  • Beltéri zajszint (Éjszakai kis közép. nagy.): 20 24 33 38 dB(A)
  • Kültéri zajszint (hűtés): 53 dB(A)
  • Beltéri hangteljesítmény (hűtés): 53 dB
  • Kültéri hangteljesítmény (hűtés): 59 dB
  • Full DC Super Inverter
  • 4 irányú légterelés
  • Cold Catalyst szűrő
  • meleg indítás
  • 12 fokozatú ventilátor
  • Hőmérséklet kompenzáció
  • Alacsony hűtőközeg érzékelés
  • Hűtés éves energia felhasználás 140 kWh
  • Fűtés éves energia felhasználás 1085 kWh
  • Hűtés tervezett telj. 2.8 kW
  • Hűtés +35°C EER 3.89
  • Fűtés tervezett telj. 3.1 kW
  • Fűtés +7°C 1.122 kW / COP 5.14
  • Bivalens hőfok -10°C 3.124 kW / COP 2.36
  • Fűtés min. üzemi hőfok -15°C 2.688 kW / COP 2.03
  • 5 év garancia
 • Midea MSABAU-09HRFN1-QRD0GW(B) Aurora oldalfali split klíma

  Midea MSABAU-09HRFN1-QRD0GW(B) Aurora oldalfali split klíma részletes információk

  Klímaprofik

  Amit a klímáról tudnod kell:

  • MIDEA MSABAU-09HRFN1 AURORA hűtő-fűtő hőszivattyús inverteres split klíma klímaberendezés klima légkondi légkondicionáló légkondícionáló
  • 2.7 kW hűtőteljesítmény
  • Működés hűtés: -15 – 50 °C)
  • ~ 27 - 32.4m2 hűtésére.
  • SEER: 7,40
  • A++ szezonális energiaosztály klíma légkondi"A++" szezonális hűtő energiaosztály
  • 2.9 kW fűtőteljesítmény
  • Működés fűtés: -15 – 30 °C
  • SCOP: 4,20
  • A+ szezonális energiaosztály klíma légkondi"A+" szezonális fűtő energiaosztály
  • ~ 23.2 - 29 m2 fűtésére.
  • MIDEA Cold Catalyst elektrosztatikus szűrő
  • energia takarékos inverter vezérlés
  • Beltéri hangteljesítmény (hűtés): 53 dB
  • Kültéri hangteljesítmény (hűtés): 58 dB
  • légterelés memória
  • Cold Catalyst szűrő
  • meleg indítás
  • 12 fokozatú beltéri ventilátor
  • 5 fokozatú kültéri egység ventilátor
  • 5 év garancia

  Midea MSABAU-09HRFN1-QRD0GW(B) Aurora oldalfali split klíma bruttó ára: 153 670 Forint

  Midea MSABAU-09HRFN1-QRD0GW(B) Aurora oldalfali split klíma adatok, paraméterek

  Tipusszám MSABAU-09HRFN1-QRD0GW(B) MOBA31-09HFN1-QRD0GW
  Tápfeszültség 220-240V,50Hz,1Fázis
  Hűtőteljesítmény 2.70 kW
  Fűtőteljesítmény 2.90 kW
  Légszállítás 420/310/240 m³/h 1900 m³/h
  Hangteljesítményszint 53 dB(A)) 58 dB(A))
  Nettó méretek (szél. x mag. x mély.) 722 x 290 x 187 mm 770 x 555 x 300 mm
  Folyadékcső méret 6.35 mm
  Gázcső méret 9.52 mm
  Ajánlott helyiség méret 13 - 20 m² -
  Max. kültéri-beltéri szintkülönbség 10 m
  Nettó tömeg 7.4 kg 26.6 kg
  SEER 7.40 W/W
  SCOP 4.20 W/W
  Max. csőhossz - 25 m
 • Midea MSABEU-24HRFN1-QRD0GW(B) Aurora inverteres monosplit klíma

  Midea MSABEU-24HRFN1-QRD0GW(B) Aurora inverteres monosplit klíma részletes információk:

  Klímaprofik

  Midea MSABEU-24HRFN1-QRD0GW(B) Aurora inverteres monosplit klíma bruttó ára: 334 010 Forint

  Midea MSABEU-24HRFN1-QRD0GW(B) Aurora inverteres monosplit klíma adatok, paraméterek:

  • 7 kW hűtőteljesítmény
  • Működés hűtés: -15 – 50 °C)
  • ~ 70 - 84m2 hűtésére.
  • SEER: 6.1 szezonális hűtő energiaosztály
  • 7.6 kW fűtőteljesítmény
  • Működés fűtés: -15 – 30 °C
  • SCOP: 3.8 szezonális fűtő energiaosztály átlagos hőmérsékletű idény
  • ~ 60.8 - 76 m2 fűtésére.
  • MIDEA Cold Catalyst elektrosztatikus szűrő
  • energia takarékos inverter vezérlés
  • légterelés memória
  • Cold Catalyst szűrő
  • meleg indítás
  • 12 fokozatú beltéri ventilátor
  • 5 fokozatú kültéri egység ventilátor
  • Wi-Fi rendelhető 26.670 Ft.
  • 5 év garancia
 • Midea MSMACU-18HRFN1 Blanc inverteres oldalfali split klíma

  Midea MSMACU-18HRFN1-QRD0GW Blanc 5,3 kW-os inverteres oldalfali split klíma részletes adatai:

   Klímaprofik

  Midea MSMACU-18HRFN1 Blanc inverteres oldalfali split klíma bruttó ára: 274 320 Forint

  Midea MSMACU-18HRFN1 Blanc inverteres oldalfali split klíma adatok, paraméterek:

  Működés Inverteres
  Beltéri típusa Oldalfali
  Teljesítmény 5 kW
  Névleges hűtő teljesítmény 5,3 kW
  Névleges fűtő teljesítmény 5,6 kW
  Tápfeszültség 220-240 V, 50 Hz, 1 fázis
  Felvett teljesítmény (hűtés) 140 W
  SEER 6.7
  Energiaosztály (hűtés) A++
  SCOP 4.4
  Zajszint 36/29/23
  Méret (beltéri) 958x302x213
  Súly (beltéri) 8.5 kg
  Méret (kültéri) 800x554x333
  Súly (kültéri) 37.8 kg
  Wifi Igényelhető
  Kiszállítás Ingyenes
 • Midea Premier MS11PU-09HRFN1-QRD0W(ION) inverteres oldalfali split klíma

  Midea Premier ION MS11PU-09HRFN1-QRD0W(ION) 2,8 kW-os inverteres klíma, mono, oldalfali split klíma részletes adatai:

  Klímaprofik

  Midea Premier MS11PU-09HRFN1-QRD0W(ION) inverteres klíma, mono, oldalfali split klíma bruttó ára: 272 050 Forint

  Midea Premier ION MS11PU-09HRFN1-QRD0W(ION) inverteres klíma, mono, oldalfali split klíma adatai: 

  • Automatikus újraindítás
  • Alvásautomata üzemmód
  • Hőmérséklet kompenzáció
  • Alacsony hűtőközegtöltet érzékelés
  • Cold Catalyst szűrő
  • 1W készenléti üzemmód
  • 12 fokozatú ventillátor
  • Mono & multi kompatibilis
  • Melegindítás
  • Széles üzemi hômérséklettartomány
  • Turbo mód
  • 4 irányú légáram
  • Lamella memória funkció

   

  2.8 kW hűtőteljesítmény

  Szabályzás hűtés: 0.7 – 3.4 kW

  Működés hűtés: -15 – 50 °C)

  ~ 26 - 31.2m2 hűtésére.

  KlímaprofikSEER: 7 szezonális hűtő energiaosztály

  2.9 kW fűtőteljesítmény

  Szabályzás fűtés: 0.7 – 3.8 kW

  Működés fűtés: -15 – 30 °C

  KlímaprofikSCOP: 4 szezonális fűtő energiaosztály átlagos hőmérsékletű idény

  ~ 23.2 - 29 m2 fűtésére.

  Cold Catalyst szűrő rendszer

  energia takarékos inverter vezérlés

  igen Légfrissítő ionizátor

  Beltéri zajszint (Éjszakai kis közép. nagy.): 20 24 33 38 dB(A)

  Kültéri zajszint (hűtés): 53 dB(A)

  Beltéri hangteljesítmény (hűtés): 53 dB

  Kültéri hangteljesítmény (hűtés): 59 dB

  Full DC Super Inverter

  4 irányú légterelés

  Cold Catalyst szűrő

  meleg indítás

  12 fokozatú ventilátor

  Hőmérséklet kompenzáció

  Alacsony hűtőközeg érzékelés

  Hűtés éves energia felhasználás 140 kWh

  Fűtés éves energia felhasználás 1085 kWh

  Hűtés tervezett telj. 2.8 kW

  Hűtés +35°C EER 3.89

  Fűtés tervezett telj. 3.1 kW

  Fűtés +7°C 1.122 kW / COP 5.14

  Bivalens hőfok -10°C 3.124 kW / COP 2.36

  Fűtés min. üzemi hőfok -15°C 2.688 kW / COP 2.03

  5 év garancia

    

  Klíma bemutató videó: