Tudástár
Klímaprofik

klimaprofik+36 70/450-2421 klimaprofikKérjen ajánlatot! klimaprofikAkciós termékek

klimaprofik+36 70/450-2421 klimaprofikKérjen ajánlatot! klimaprofikAkciós termékek

Tudta Ön?

Tudta Ön, hogy a DAIKIN-t 1924-ben alapították?

Minden eggyes klímaberendezésben több, mint 80 év

tapasztalata biztosítja azt a kifinomultságot, amit csak hosszú

évek fejlesztőmunkájával lehet élérni.

Bővebben...

Miért jó,ha ionizált a levegő?

Miért jó, ha ionizált a levegő?

A levegőben nagyon sok szennyező részecske van, melyek az ember egészségére károsak lehetnek. Éppen ezért fontos figyelmet fordítani arra, hogy a lehető legkevesebb szennyeződés legyen otthonunk levegőjében. 

Az ionizált levegő már teljesen tiszta, melyhez egy speciális berendezést kell beszerezni, amely nem más, mint az ionizátor. Ez a készülék az adott helyiség levegőjéből negatív ionokat állat elő, melyek a levegőben lévő apró szennyező részecskéket semlegesítik. Maga az ionizátor egy elektromos berendezés, amelynek alapjában véve kettő féle működési elve lehet.

Ezek közül az egyik az ultraibolya sugárzás előállítása. Másik működési módja, amikor elektromos töltéseket hoz létre és koronakisüléseket okoz, melyek szintén semlegesítik a szennyeződéseket.

Bővebben...

Hogyan fűt a klíma...

Hogyan fűt a klíma?

Mert mi is a klímaberendezés működésének lényege? Hűtéskor hőmennyiséget szállít a hűtött térből a külső környezetbe. A hűtőköri ciklus és ezáltal a szállított hőmennyiség iránya egy egyszerű szelep segítségével megfordítható. Így a kültéri egység lesz hideg (azaz ez a rész fog hűteni) és a beltéri egység lesz meleg (vagyis így a klíma fűteni is tud). Akármennyire is furcsa, de a folyamathoz szükséges hőforrás maga a kültéri, hidegebb levegő, amiből a klímaberendezés segítségével hőt (energiát) tudunk elvonni és azt a melegebb zónában leadni. Ugye, nem is olyan bonyolult?

Bővebben...

A klíma története...

A klíma története:

 A nyári kánikula ellen bizony védekezni kell, főleg mai modern korunkban, ahol a városok sűrű beépítettsége miatt a hatalmas hőelnyelő felületek (épületek, utak…) miatt magasabb a hőmérséklet. A sűrűn emlegetett globális felmelegedés is fokozza a klíma utáni növekvő igényt. Kiváló megoldást jelentenek a modern klíma készülékek, amelyekkel hatékonyan, energiatakarékosan és gyorsan lehet elérni a kellemes hőfokot úgy, hogy közben még a levegőben lévő káros anyagokat is polleneket megszűrik.

A split klíma segítségével a légkondicionálási folyamathoz egy beltéri egységre és egy kültéri egységre van szükség. A hűtőközeg a csöveken keresztül áramlik egyik egységből a másikba. A hűtőközeg az egyik egységben felveszi, a másikban pedig leadja az energiát. A split klíma berendezések egyszerű megfogalmazása az energia felvétele az egyik helyen és leadása egy másik helyen.

Bővebben...

Klíma további kérdések és válaszok...

                                                  Az inverteres klíma

A technikai hátteren kívül, mely fizikából és elektrotechnikából áll,  a legjobban mindenkit joggal az érdekel, hogy miért vásároljon inveretes klímát, tehát konkrétan milyen előnyökhöz jut, nyilván valóan hosszabb távon az, aki fejlettebb berendezést vásárol.
 
Ezért első sorban az inverter előnyeiről szólunk, mely címszavakban hatékonyságot, ezáltal energiamegtakarítást, ebből adódóan pedig gazdaságos működést eredményez.

Bővebben...

Klíma vásárlással kapcsolatos tanácsok

Berendezés vásárlásakor, ha a szubjektív tényezők alapján eldöntöttük, hogy mely gyártó, mely típusát kívánjuk megvásárolni, érdemes többször újragondolni döntés előtt, hogy megfelelő lesz-e a berendezés minden igényünket kielégíti-e.

 

Mérjük fel, milyen műszaki tartalomra van szükségünk, milyen komfort és kényelmi funkciókat kívánunk használni, egyes berendezések szellőztetésre is képesek, míg mások csak az alapvető funkciókat látják el. Van-e allergiás a családban? Esetleg érdemes olyan gépben gondolkozni, mely megoldást kínál a problémára és bizony igen jó hatékonysággal teszik ezt a mai gépek.

Bővebben...

A tísztitásáról is kérdeztetek sokan...

A split klíma beltéri egységek tisztításának menete:

Porszűrők portalanítása, folyóvizes lemosása.

Szűrőbetétek lemosása, szükség szerinti cseréje.

A hőcserélő gőztisztítóval történő tisztítása, fertőtlenítése.

A nagyon elkoszolódott készülék teljes szétszerelése, tisztítása.

Vegyszeres kezelés, fertőtlenítés, a baktérium, penész, gombatelepek kialakulásának megelőzése.

Bővebben...

Klíma fogyasztása...

Mennyit fogyaszt a klíma?

Tényleg sokba kerül fent tartani egy klíma készüléket? Nézzük meg mennyit is fogyaszt valójában a klíma!

Sokan mondják, hogy a klíma a használatával a havi villanyszámla akár 10-15.000.-Ft-al is megnőhet a nyári hónapokban. Fontos tudni, hogy a klíma nem annyi energiát vesz fel a hálózatból, ahány kW-os a teljesítménye, tehát egy 2,6 kW-os készülék teljesítményfelvétele nem 2600 Watt, hanem annál jelentősen kevesebb. A mai modern

Bővebben...

A különböző klíma fajták működése...

Mi az az inverteres klíma?

Egy on / off gépet bekapcsol, majd beállítja a kívánt hőfokot. A gép ezután – teljesítményének megfelelően (2, 2,5, 3,5…stb kW-os teljesítménnyel) el kezd dolgozni.

Azonban, mikor eléri a beállított hőmérsékletet, a készülék kompresszora (ami a kültéri egységben található) leáll, a beltéri egység, pedig már nem fúj hideg levegőt, csak ventilátor funkciója üzemel, azaz a szoba levegőjét keringteti.

A helyiség egy bizonyos idő után elkezd visszamelegedni, és ezt a beltéri egységben elhelyezett hőmérséklet érzékelő is felismeri, ezért a kompresszor újraindul, a klíma ismét hűteni kezd.

Bővebben...

Az inverteres és az On-Offos klíma összehasonlítása is szóba kerül...

Inverter vagy On-Off klímát válasszam?

 

Klíma vásárlás előtt elkell döntenünk, hogy  inverteres vagy On/off-os klímát válasszuk.


Különbség az inverteres és az on-off-os klímaberendezések között

A szoba hőmérsékletét egy érzékelő figyeli ami a légkondicionáló beltéri egységében helyezkedik el. Ezt az értéket a klíma berendezés folyamatosan figyeli, és folyamatosan összehasonlítja is azzal, amit beállítottunk a távirányítón.

Bővebben...

Párásító berendezésről is szó esik...

Hogyan juthatok tiszta levegőhöz, hogyha bezárom az otthonomat és működtetem a klímaberendezést vagy kinyitom az ablakot és kintről friss levegőt eresztek a helyiségbe?  

Ez elsősorban az otthonát körülvevő külsőlevegő minőségétől függ és természetesen az Ön berendezésétől amit használ. A gyártók mindent megtesznek, hogy ellássák a háztartásokat olyan készülékekkel melyek a belső levegő tisztaságát nagyban javítják. A Légkondicionáló berendezések rendelkeznek légtisztító funkciókkal, de nem helyettesítenek olyan készülékeket, amelyek a légtisztításra lettek kifejlesztve. Ez éppen olyan, mint az a fényképező, amelyik képes videót rögzíteni, de még sem helyettesíthetjük vele a videó kamerát. Azonban a friss levegő igényt egyikkel sem oldjuk meg, szellőztetni vagy valamilyen légtechnikai rendszeren keresztül a helyiségbe friss levegőt

Bővebben...

A típúsokkal kapcsolatos kérdéseiteket is megtaláljátok...

Melyik az a legjobb típusú rendszer amivel a belső terek komfortját tökéletesen biztosíthatom magamnak?

Ez nagyon sok mindentől függ, a ház vagy lakás elhelyezkedésétől, berendezésétől, a család méretétől, a belső terek hőterhelésétől. A legjobban a komfortot egy olyan rendszerrel lehet biztosítani ami hűt, fűt lehetőség szerint párásít valamint a légtisztítási funkciója megfelelően hatékony. Ezekkel a tulajdoságokkal rendelkező rendszerek nem kifejezetten a hagyományos oldal fali klímaberendezések hanem központi klímatizálást lehetővé tevő leginkább légcsatornás klímarendszerek.

Bővebben...

Milyen hosszú az élettartama egy klímaberendezésnek és további kérdések megválaszolása...

Milyen hosszú az élettartama egy klímaberendezésnek?

Az élettartama az 1 hónap és a 20 év között változhat attól függően, hogy milyen márkájú berendezést vásárolunk.
Az élettartam hossza továbbá függ a használattól és attól, hogy a készülék milyen rendszerességgel volt szervizelve. Általánosságban elmondható, hogy egy olyan berendezés, amely lakossági felhasználásban üzemel, megfelelő minőségű, rendszeres karbantartás mellett akár 15-20 évet is képes gond nélkül működni. 
A jelenleg megvásárolható berendezések minősége változó. A piacon nagyon sok a „noname” márka. Egy néhányuk minőségére a gyatra jelző használata is túl kedvező lenne. Az ilyen berendezéseket az alacsony árukról és az ezzel

Bővebben...

További leggyakrabban feltet kérdéseitekre most válaszolunk...

Nincs kellően hűvös a helyiségben, miért ?

  1. Ellenőrizze, hogy a klímaberendezés nincs-e kitéve direkt napsugárzásnak az ablakon keresztül. Ha igen akkor tolja távolabb (mobil klíma esetén) az ablaktól, de ha lehet akkor húzza el az ablak előtt a függönyt vagy engedje le a redőnyt így hamarabb lehűl a levegő a kívánt hőfokra.
  2. Ellenőrizze, hogy az ajtó illetve az ablak zárva van. Soha ne legyen nyitva az ajtó vagy az ablak légkondicionált helyiségben.
  3. Ellenőrizze, hogy a gége cső (mobil klíma esetén) nincs-e megtörve, vagy esetleg nem csúszott-e ki az üvegen lévő hüvelyből vagy faláttörésből.
  4. Ellenőrizze, hogy nincs-e esetleg valamilyen tárgy vagy a függöny a légkondicionáló elé téve, húzva.

    Bővebben...

Leggyakrabban feltet kérdések.

Mi az a Split klíma?

A split, vagyis osztott rendszerű klímaberendezés 2 részből áll: Kültéri és beltéri egységből. A kültéri egység tartalmazza a kompresszort, mely a hideg levegő előállításáért felelős, a beltéri egység pedig ennek belső légtérbe juttatásáért felelős.

Bővebben...

Jellemzők és funkciók magyarázata

KlímaprofikIntelligens szem - pénz megtakarítás

KlímaprofikAz intelligens szem egy nagyszerű energiamegtakarító funkció, mivel észleli ha az emberek elhagyják a helyiséget, de bekapcsolva hagyják a légkondicionáló berendezést. Ha 20 percig senki nem tér vissza a helyiségbe, akkor a berendezés automatikusan átkapcsol egy energiatakarékos üzemmódba, kevesebbet hűt illetve fűt, de továbbra is kényelmes komfortot biztosít.

Bővebben...

Legújabb Kompresszorral ellátott klímaberendezések:

Bizonyára hallott már Ön is a forradalmi inverter technológiáról.

Az LG Inverterek innovatív működésük révén az energiahatékonyság csúcsát jelentik. Az állandó fordulatszámú kompresszoros megoldással szemben az LG Inverteres rendszer változtatható fordulatszámú kompresszort alkalmaz, amely révén a klímaberendezés hűtő- ill. fűtőteljesítménye a kondicionált belső tér igényei szerint változtathatóak. Ez a megoldás gazdaságosabbá és hatékonyabbá teszi az LG készülék működését, kisebb zajt kelt, mint a hagyományos kompresszor, így a szakterület legjobb megoldását jelenti.

Bővebben...

Hol vásároljunk klímaberendezést?

Hol vásároljunk klímaberendezést?

Nyáron, rengeteg klímát árusítanak a hipermarketek. Viszont nem ajánlatos ott vásárolni, hiába állnak elő kecsegtető ajánlattal. Miért? 
-Mert az eladó nem tudja, mi kell Önnek? Megmutatja, hogy ezek vannak. 

Bővebben...

5 jó tanács klimatizáláshoz

A következőkben 5 jó tanáccsal szeretnénk segíteni azoknak, akik most, vagy a közel jövőben szeretnének klímát szereltetni.

Mikor? 

Mindig, ha új ház épül. Mert el lehet tüntetni a csövezést a falakban.

Ha utólag klímatizálunk, akkor esztétikailag romolhat a ház belülről és kívülről is. Az tudja csak igazán, aki a második vagy a harmadik házát építi.

A falon kívüli csövezés csúnyasága a kábelcsatorna. Sokszor nem lehet megoldani szépen a klímatizálást 1 kültéri egységgel, de a sok kültéri egység zavaró is. Érdemes már kora tavasszal gondolkodni azon, hogy kell-e klíma vagy sem.

Bővebben...

Klíma kültérit a padlásra?

Gyakori kérés az ügyfelektől: mi lenne, ha a kültéri egységet feltennénk a padlásra, hiszen ott nem látható, és kényelmesen megközelíthető. Ezek kétségtelenül jó érvek mellette, viszont rengeteg műszaki problémát felvet a klímával kapcsolatban egy ilyen elhelyezés. 

Bővebben...

„Mono”-split készülékek üzembe helyezése

Az üzembe helyezést megelőzően szemrevételezéssel meg kell győződni arról, hogy a szerelést megfelelően végezték-e el. A csapadékvíz-elvezető rendszert ki kell próbálni.
Tekintettel kell lenni arra a körülményre, hogy a kültéri egységeket a gyártók csak az általuk megadott max. hosszúságú csővezetéknek megfelelő mennyiségű hűtőközeggel és olajjal feltöltve szállítják. Ha a kivitelezett csővezeték ennél hosszabb, a helyes működéshez szükséges (ugyancsak a gyártók által megadott) többletmennyiséget a rendszerbe pótlólag betölteni.

Bővebben...

Kazettás split klíma használata

Ha nem szeretnénk, hogy a falon bármi is látszon a légkondicionálóból, tökéletes megoldást nyújthat az álmennyezetbe építhető kazettás klíma. A szemek elől szinte tökéletesen elrejthető változat előnye, hogy a klimatizált térből - csakúgy, mint a légcsatornázható beltéri - egyáltalán nem foglal el helyet.

Bővebben...

A beltéri egységek elhelyezése

A legfontosabb szempontok:

-a helyiségben a légelosztás a legkedvezőbb legyen
-az ép aületszerkezet a kivitelnek (fali, mennyezeti) megfelelő felerősítéshez elegendő erősségű legyen
- a berendezés elhelyezése olyan legyen, hogy a levegő ki- és beszívása akadálytalan legyen, ugyanakkor elegendő hely legyen a szervizelésre

Bővebben...

A kültéri egységek elhelyezése

Az elhelyezésük tegye lehetővé, hogy a hideg levegő hozzávezetése és a felmelegedett levegő elvezetése akadálytalan legyen;

„Visszakeverés” a két légáram között ne jöhessen létre;
• olyan helyet kell választani, ahol sem a kifújt levegő, sem a zaj nem zavarja a szomszédokat;
• a talajnak (vagy a hordfalnak) megfelelő teherbírásúnak kell lennie;

Bővebben...

Klíma tisztítás, karbantartás, fertőtlenítés

A hosszú életű klímaberendezés titka a rendszeres karbantartás. Az egységek tisztítása azon túlmenően, hogy egészségügyi okokból (gombák, baktériumok megtelepedése miatti szagok) évente el kell végeznünk, a klímaberendezés működése szempontjából is fontos. Lényeges, hogy a levegő szabadon áramolhasson a hűtőtest, illetve kondenzátor (hőleadó egység) lamellái között, a készülék ugyanis ezen a levegőn keresztül adja le teljesítményét.

Bővebben...

Mennyit fogyaszt a klíma?

Tényleg sokba kerül fent tartani egy klíma készüléket? Nézzük meg mennyit is fogyaszt valójában a klíma!

Sokan mondják, hogy a klíma a használatával a havi villanyszámla akár 10-15.000.-Ft-al is megnőhet a nyári hónapokban. Fontos tudni, hogy a klíma nem annyi energiát vesz fel a hálózatból, ahány kW-os a teljesítménye, tehát egy 2,6 kW-os készülék teljesítményfelvétele nem 2600 Watt, hanem annál jelentősen kevesebb. A mai modern készülékek hagyományos kompresszorral szerelve is „A”, „B”, vagy ritkábban „C” energiaosztályba sorolhatóak, a fejlett inverteres kompresszorral szerelt klímák szinte kivétel nélkül túlteljesítik az „A” energiaosztály kritériumait.

Bővebben...

Miért válasszuk az INVERTERES klímát?

Az inverteres klíma mai, korszerűbb technologiával működő légkondicionáló berendezés. A klíma kompresszora, ventilátora a teljesítmény szabályzónak köszönhetően mindig a szükséges teljesitményen működik.
Így energiatakarékosabb és csendesebbek mint az ON/OFF-os klímák.

Bővebben...

Mi az az inverteres klíma?

Egy on / off gépet bekapcsol, majd beállítja a kívánt hőfokot. A gép ezután – teljesítményének megfelelően (2, 2,5, 3,5…stb kW-os teljesítménnyel) el kezd dolgozni.

Azonban, mikor eléri a beállított hőmérsékletet, a készülék kompresszora (ami a kültéri egységben található) leáll, a beltéri egység, pedig már nem fúj hideg levegőt, csak ventilátor funkciója üzemel, azaz a szoba levegőjét keringteti.

Bővebben...

Klímaberendezés típusai

A lakossági fogyasztók számára ajánlott klímaberendezések között alapvetően három típust különböztethetünk meg: léghűtő, mobilklíma és split rendszerű klímaberendezéseket. A termékcsoportok közül a legnépszerűbb a split rendszerű, de egyre elterjedtebb amobilklíma is könnyű mozgathatósága miatt.

Bővebben...

Inverter vagy On-Off klímát válasszam?

Klíma vásárlás előtt el kell döntenünk, hogy  inverteres vagy On/off-os klímát válasszuk.

Különbség az inverteres és az on-off-os klímaberendezések között

A szoba hőmérsékletét egy érzékelő figyeli ami a légkondicionáló beltéri egységében helyezkedik el. Ezt az értéket a klíma berendezés folyamatosan figyeli, és folyamatosan összehasonlítja is azzal, amit beállítottunk a távirányítón. 

Bővebben...

Tudnivaló! Gree klímák

A Gree klímákat szívesen és nyugodtan ajánljuk ügyfeleink figyelmébe, lévén, hogy egy nagyon megbízható és modern kialakítású berendezésről van szó, innovatív műszaki megoldásokkal. A Gree légkondicionálókat az alsó-középső árszegmensben találhatjuk meg, az egyik legerősebb márkának számít a megbízhatóság terén. A Gree klímáit már 5 éve szereljük és elmondhatom, hogy rendkívül ritkán fordult elő meghibásodás a több száz darab beüzemelt készülék közül, azok sem komoly gondok voltak, hanem könnyen és gyorsan orvosolhatóak, jellemzően a garanciaidőn belül.

Bővebben...

Tudnivaló! Toshiba - klímák

A Toshiba cég filozófiája: "Nincs kompromisszum, csak kiváló minőség!" Forradalmi újításainak köszönhetően felső, prémium kategóriás légkondicionáló termékei a legmegbízhatóbb, legenergiatakarékosabb és legjobb minőségű klímák a világon.

Az elmúlt 30 évben a Toshiba áttanulmányozta a klímatechnikai piacot, és forradalmi újításokat fejlesztett ki. A Toshiba számára a minőség mindig elsődleges szerepet játszott. Minden egyes klímaberendezés gyártásakor ezt a filozófiát tartják szem előtt: "Nincs kompromisszum, csak kiváló minőség!"

Kérjen árajánlatot a Klímaprofiktól!

Tudnivaló! Hitachi klímák

A HITACHI gyártmányú légkondicionálókról beszélve joggal állíthatjuk, hogy szinte árasztják a legfrissebb ötleteket és technológiai újdonságokat, innovatív termékskálát képviselnek, komfortosabb és élhetőbb környezetet teremtenek, ahol az emberek boldogan élhetnek és dolgozhatnak. Az is művészet, ahogy a környezetvédelem iránti felelősséggel végzik munkájukat. Az új termék tervezésénél már a legelső lépcsőben elkezdődik az ökológiai gondolkodás, s ez végigkíséri a gyártás, telepítés, felszerelés és üzemeltetés folyamatát is.

Bővebben...

Tudnivaló! LG - klímák

Innovatív gyártó, korszerű design és nagyon jó szervízháttér! Az LG klímák a kifejezetten ajánlható típusok közé tartoznak, rendkívül megbízhatóak és gazdaságos az üzemeltetésük. Innovatív megoldásaikkal sokat tettek a klímák fejlődéséért és nem csak a technológia hanem a design terén is sokat köszönhetünk ennek a gyártónak. 

A saját lakásomban immár 16 éve szereltünk fel egy LG légkondicionálót, ami a mai napig kifogástalanul üzemel - talán egyszer kellett rátölteni pár deka hűtőközeget: ennyi volt az összes szervizesemény! 

Bővebben...

Tudnivaló! Samsung - klímák

A Samsung klímák folyamatosan javuló minőséget mutatnak. Az elmúlt évek rossz szerviztapasztalatai után az új modellekben már kiküszöbölték gyerekbetegségeket, és egyre kifinomultabb műszaki megoldásokat tartalmaznak klímaberendezéseik.

A Samsung története:

A koreai Taegu városában alalpított kis exportvállalkozásból a Samsung mára a világ egyik vezető elektronikai vállalatává nőtte ki magát, amely digitális eszközök, szórakoztatóelektronikai készülékek, félvezetők, memóriák és rendszer-integrációs megoldások fejlesztésével és gyártásával foglalkozik.

Bővebben...

Tudnivaló! Midea klímák!

A Midea klímák egy közepesen erős műszaki szintet jelentenek a klímák piacán, s ezt eredményes megbízhatósági mutatóval ötvözik. Az új Oasis széria pedig kifejezetten a felső kategóriás minőséget célozza meg, nagyon jó hatékonysági paraméterekkel.

A Midea gyártású klímák ideális ár/érték arányt képviselnek - egyes kategóriákban a leginkább ajánlható berendezések. Szívesen szereljük őket, mivel nagyon ritkán kell szervizelni a klímáikat. A kezdeti inverteres problémák után kiforrott és jó minőségű klímákat gyártanak minden szegmensben. 

Bővebben...

Tudnivaló! Mitsubishi - klímák

Felső kategóriás klímák, szinte az örökkévalóságnak készült robosztus kivitelben 

Légkondicionálás egy világmárkával...! A Mitsubishi Electric gondoskodik az ideális klímáról mindenütt, ahol emberek élnek és dolgoznak. A gyár légkondicionáló termékei és megoldásai magas színvonalúak, világhírűek. Több évtizede kitűnő minőséggel és népszerűséggel büszkélkedhetnek, amit vásárlók, telepítők és kereskedők is tanúsítanak: A Mitsubishi Electric légkondicionáló berendezései és megoldásai világszerte ismertek, s évtizedek óta kiváló hírnévnek örvendenek. A cég számára a tartósság és innováció egyenrangú: vállalatuk több, mint 85 éve újabb és újabb mércét állít fel a klímatechnikában. A világpiacon az egyik legjelentősebb gyártóvá nőtte ki magát. 

Bővebben...

Tudnivaló! - Nord klímák

NORD klímakészülékeink megoldást jelentenek mindazoknak a vásárlóknak, akik az alacsony ár és a megbízható, minőségi termék közötti egyensúlyt keresik. A NORD termékcsalád klímaberendezéseire 3+2 év garanciát adunk!

Kérjen árajánlatot a Klímaprofiktól!

Tudnivaló! - Panasonic Klímák

Miért ajánljuk a Panasonic klímákat?

A Panasonic klímákat 6 évvel ezelőtt kezdtük el szerelni és számunkra is meglepő, hogy  az eddig beépített sok száz légkondicionálóból egyetlen berendezés sem  hibásodott meg a használat során.

Ez most nem a felmagasztaló marketing szöveg, hanem tényleg így van. Mivel több márkával is foglalkozunk, teljesen megszokott jelenség, hogy a szezon kezdetén az első kánikulában mindig van pár klíma amit javítgatni kell, ami a tulajdonosnak bosszúság nekünk pedig időkiesés a termelő munkából.  Tapasztalataink tükrében igyekszünk olyan berendezéseket értékesíteni amelyekkel a meghibásodásokat minimalizálni tudjuk, igy mindenki jól jár: ügyfeleink elégedettek, a mi munkánk pedig gyors és hatékony.

Bővebben...

Daikin klímák - Tudnivalók

A Daikin a klímák Mercedesze - tartja a mondás és ez fedi is a valóságot mivel rendkívül jó minőségű és tartós klímaberendezéseket gyártanak, rendszerint élen járva az innovációban. Ők a világ első számú klímagyártói, és az iparági sztenderdet jelentik a hűtésben, légtechnikában ami azt is jelenti, hogy általában a Daikin rendszereire történnek a nagyobb beruházások, plázák, lakóparkok légtechnikai tervezései és kiírásai. A cég neve talán nem annyira közismert a fogyasztók körében mivel nem gyártanak sem tévét, sem turmixgépet, háztartási gépeket hanem kizárólag klimatizálással foglalkoznak lassan 100 éves működésük során.

Bővebben...

  • Kérjen árajánlatot vagy visszahívást!

    Töltse ki és perceken belül visszahívjuk!


Kérjen ajánlatot!

Katt ide!