Hívjon minket: +36 70/450-2421

Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik
Cart 0

Shopping Cart

Klíma vásárlás előtt el kell döntenünk, hogy  inverteres vagy On/off-os klímát válasszuk.

Különbség az inverteres és az on-off-os klímaberendezések között

A szoba hőmérsékletét egy érzékelő figyeli ami a légkondicionáló beltéri egységében helyezkedik el. Ezt az értéket a klíma berendezés folyamatosan figyeli, és folyamatosan összehasonlítja azzal, amit beállítottunk a távirányítón. 

 

Egy hagyományos, On/off-os klíma esetében, ha a szoba hőmérséklete meghaladja az általunk beállított hőmérsékletet, a kompresszor bekapcsol, és a beltéri egység elkezdi lehűteni a helységet. A klíma kikapcsolása akkor történik meg, ha szoba hőmérséklete beállított hőmérséklet alá esik. Ezen az elven működő klímák folyamatos ki-be kapcsolgatással tartja fenn az általunk beállított hőmérsékletet. 

Ezzel szemben az inverteres klíma nem kapcsol ki-be hanem a kettő között működik  ami a terhelés szempontjából előnyös. Az inverteres klíma, működése közben, éppen akkora teljesítménnyel üzemel, amekkorát a körülmények megkívánnak.

Melyiket válasszam?

Az inverteres klímát azokra a helyekre tudjuk ajánlani ahol egész nap megy a klímatizálás. Mivel folyamatos használat mellett éri el azt az energiahatékonyságot amit a gyártók ígérnek. Az inverteres klímák rövid használatakor körülbelül ugyan annyit fogyasztanak, mint az on/off-os hagyományos klímák. 

On/off-os klímát azoknak ajánljuk akik csak pár órát  használják naponta.

Az inverteres klíma az on-off klímával szemben sokkal hatékonyabban tud dolgozni,.Viszont ezt a hatékonyságot csak hosszabb, folyamatos működés esetén képes elérni,. A leszabályozás akkor kezdődik, amikor a lehűtött tér hőmérséklete kezdi elérni a beállított hőmérsékletet.

Kérjen árajánlatot a Klímaprofiktól!

e-max.it: your social media marketing partner

Szolgáltatásaink

klimaprofik

Klímaszerelés Budapesten és környékén!

Egy átlagos klímaszerelés munkaideje 4-5 óra, ez egy egyszerűbb szerelés ami 3-5 méter csövezéssel, illetve egy vagy két fal átfúrásával jár. Általában egy napon belül két időpontra szoktunk kimenni.

Bővebben

klimaprofik

Ingyenes felmérés Budapesten!

Budapesten minden esetben ingyenes felmérést készítünk, ha velünk szerelteti be klímáját. Hívjon minket bizalommal! A felmérés részleteiről a bővebben gombra kattintva olvashat többet.

Bővebben

klimaprofik

Klíma karbantartás Budapesten és környékén!

Évente egyszer legalább ki kell tisztítani klímáját, mivel az átáramló levegőből lerakódik a szerves anyagokat tartalmazó por, ami penészedést okozhat és spórákkal áraszthatja el a lakást!

Bővebben

Legújabb klímáink