Klímaprofik, klíma szerelés Budapesten és környékén. Daikin Klíma, Midea klíma, Gree klíma, Panasonic klíma, MDV klíma. Klíma előkészítés, Klíma előcsövezés, Mono slit klíma, Multi split klíma

Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik

Hívjon minket: +36 70/450-2421 Klímaprofik

Cart 0

Shopping Cart

Nagyon fontos évente kétszer kitisztítani a klímát az egészséges működéséhez ez is szükséges

 A klímák tisztítását fél évente szükséges elvégezni.A tisztítása és karbantartása egy gyors egyszerű folyamat.

Miért fontos a tisztítás?

Miért is van szükség fél évente tisztításra? 

A probléma nem mindig szemmel látható. A kültéri egység folyamatosan szívja be a port, ez akkor nagy probléma ha utcafronton helyezkedik el. A sok por olyan réteggé alakulhat át, amely gátolja a készüléket a légáramlatban, amely komoly problémákhoz tud vezetni. A beltéri egységnél még nagyobb is lehet a  probléma. Egy nedves, meleg környezet van. Nagyon könnyen meg  tudnak szaporodni a különböző mikroorganizmusok, baktériumok ,gombák és , vírusok. Ezért érdemes mindig nagy figyelmet fektetni a klímák évi kétszeri tisztítására.

Betegségek? Esetleg allergia?

Megbetegedéseket is tud okozni a klíma. Ha a fent említett mikrobák bekerülnek a levegőbe akkor könnyedén kialakulhat tüdőgyulladás, de esetleg komolyabb következmények is előfordulhatnak.

Az allergiát is meg kell említenünk. Ha nincs rendszeresen takarítva a készülék már a meglévő allergiás reakciók is fokozódhatnak.Ezért is fontos a készülés takarítása.  Rendszeresen takarításnál  az allergiás tünetek szinte meg is szűnhetnek, Hogy  miért? Mert a legtöbb klímában ma már rendkívül príma szűrő rendszer van.

Nagyon fontos ezért a klíma tisztítás. Tudjuk rémisztőek lehetnek, ezek a betegségek és az allergia is, de nagyon könnyű ez ellen védekezni. A tisztítás nem tart sokáig, gyorsan meg van, ráadásul még olcsó is. 

Klíma karbantartásának a menete

Félévente kell tisztítani. Célszerű a szezon előtt megtenni ezt. Tavasszal és ősszel legyen karbantartva. 

A klíma kültéri egységet megszabadítjuk a portól. Ez után következik a beltéri egység: a szűrőt leszedjük és portalanítjuk, a fürdőben a zuhanytálcában vagy a fürdőkádban tudjuk lemosni a port róla és megvárjuk amíg megszárad. Ezzel elkészülve beleöntjük a fertőtlenítő folyadékot a készülékbe. A  folyadéknak kell egy kis időt adni és amikor hagytunk  időt akkor be kell indítani a készüléket, így biztosan mindenhova kerülni fog a fertőtlenítő folyadék. Ez a fertőtlenítő folyadék minden kórokozót elpusztít. Fél évre biztonságot nyújt a kórokozók ellen. Nagyon könnyű és egyszerű a tisztítása ezzel az egyszerű lépéssel megtudja akadályozni a különböző megbetegedéseket, vagy a készüléknek az elromlását. 

Klíma márkák

Miben segíthetünk?

Nap mint nap azért dolgozunk, hogy ügyfeleink kényelmesen és komfortosan érezzék magukat otthonukban, mindezt költséghatékonyan.

Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik

Klímaprofik

Felmérés - Tanácsadás

Ahhoz, hogy Önnek a legjobbat tudjuk nyújtani, pontos felméréseket kell készítenünk az igényeiről és a lakásról.

A kiszállás ingyenes, ha tőlünk vásárolja klímáját!

A felmérés ideje átlagosan 20-30 perc

Bővebben

Klímaprofik

Klíma beszerelés

Az Ön igényeihez mérten beszereljök a legjobb klímát.

A klíma beszerelés ideje 3-4 óra. A munkavégzés után gondosan kitakarítunk magunk után.

Hétvégén is dolgozunk!

Bővebben

Klímaprofik

Karbantartás

A levegő tele van láthatatlan szennyeződésekkel, melyek használat során lerakódnak a klímakészülékben.

Ezek károsak a készülékre és az egészségre!

Évente egyszer kötelező a karbantartás!

Bővebben