Klímaprofik, klíma szerelés Budapesten és környékén. Daikin Klíma, Midea klíma, Gree klíma, Panasonic klíma, MDV klíma. Klíma előkészítés, Klíma előcsövezés, Mono slit klíma, Multi split klíma

Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik

Hívjon minket: +36 70/450-2421 Klímaprofik

Cart 0

Shopping Cart

Annyiban különböznek a hagyományos klímától, hogy se ki, se be nem kapcsol, valahol a kettő között dolgozik, ami terhelés szempontjából nagyon előnyös. Összegezve nézzük is meg a lenti működési elv alapján, hogy milyen előnyökhöz juthatunk, és hogyan emelhetjük komfortérzetünket inverteres klímaberendezésekkel.

Mi is azaz Inverteres klíma?

1.Inverteres klímák működése

1. Működésének lelke a kompresszor, hiszen a folyamatos működés érdekében folyamatosan szabályozza a teljesítményt is, így a klíma minden pillanatban akkora teljesítménnyel üzemel, amekkorát a környezete megkíván.

2. Lényege, hogy a hűtő kompresszor fordulatszámát a megfelelő hűtési-vagy fűtési hő terheléshez, azaz a hőigényhez igazítja.

3. Beépített hőérzékelők segítségével számolja ki, hogy a kompresszornak hogyan kell működnie annak érdekében, hogy a hűtés-fűtés folyamatosan azt az értéket hozza, melyet elvárunk a berendezéstől. Amikor eléri a kívánt hőmérsékletet, csökkenti az inverter a kompresszor fordulatszámát. Ilyenkor kezdődik meg a költséghatékonysági üzemeltetés.

4. Halk működését annak köszönheti, hogy a hűtőközeg folyamatosan áramoltatva van. Beálltjuk az értéket és a kompresszor száz százalékos erőbedobással üzemel, majd addig megy, amíg a beállított hőmérsékletet el nem éri, utána leáll.

2. Hogyan emelhetjük komfortérzetünket inverteres klímaberendezésekkel?

- Precízebb hőmérséklet-beállítást tesz lehetővé, hiszen nincs "ki-be" kapcsolgatás, így nincs hőmérsékletingadozás sem.
- Csendesebb működést tesz lehetővé, hiszen a kültéri egység nagyon ritkán jár 100%-on vagy afelett. A hangtalan működés miatt, akár éjszaka is nyugodtan üzemeltethetjük klímánkat.
- Az indítási áramlökések sok helyen szinte lehetetlenné teszik a légkondicionálók telepítését, mivel a hálózat nem bírja el a hirtelen felvett áramkilengéseket. Az inverteres klíma képes minimális teljesítményfelvétellel az indulásra majd a 100%-ra való felpörgetésre, így kiküszöbölve az esetleges indítási áramlökéseket.
- Hatásfokban is lényegesen eltér a többi hagyományos elven működő klímaberendezésektől. A megemelkedett hatásfokú rendszer sokkal kisebb befektetett energiával is képes hűtőteljesítményét leadni, mellyel jelentős mértékű villamos energia spórolható meg.

3. Inverteres klímák előnyei

• Precízebb hőmérséklet-beállítást tesz lehetővé, hiszen nincs "ki-be" kapcsolgatás, így nincs hőmérsékletingadozás sem.
• Csendesebb működést tesz lehetővé, hiszen a kültéri egység nagyon ritkán jár 100%-on vagy afelett. A hangtalan működés miatt, akár éjszaka is nyugodtan üzemeltethetjük klímánkat.
• Az indítási áramlökések sok helyen szinte lehetetlenné teszik a légkondicionálók telepítését, mivel a hálózat nem bírja el a hirtelen felvett áramkilengéseket. Az inverteres klíma képes minimális teljesítményfelvétellel az indulásra majd a 100%-ra való felpörgetésre, így kiküszöbölve az esetleges indítási áramlökéseket.
• Hatásfokban is lényegesen eltér a többi hagyományos elven működő klímaberendezésektől. A megemelkedett hatásfokú rendszer sokkal kisebb befektetett energiával is képes hűtőteljesítményét leadni, mellyel jelentős mértékű villamos energia spórolható meg.

Miben segíthetünk?

Nap mint nap azért dolgozunk, hogy ügyfeleink kényelmesen és komfortosan érezzék magukat otthonukban, mindezt költséghatékonyan.

Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik

Klímaprofik

Felmérés - Tanácsadás

Ahhoz, hogy Önnek a legjobbat tudjuk nyújtani, pontos felméréseket kell készítenünk az igényeiről és a lakásról.

A kiszállás ingyenes, ha tőlünk vásárolja klímáját!

A felmérés ideje átlagosan 20-30 perc

Bővebben

Klímaprofik

Klíma beszerelés

Az Ön igényeihez mérten beszereljök a legjobb klímát.

A klíma beszerelés ideje 3-4 óra. A munkavégzés után gondosan kitakarítunk magunk után.

Hétvégén is dolgozunk!

Bővebben

Klímaprofik

Karbantartás

A levegő tele van láthatatlan szennyeződésekkel, melyek használat során lerakódnak a klímakészülékben.

Ezek károsak a készülékre és az egészségre!

Évente egyszer kötelező a karbantartás!

Bővebben

A fűtésszámláját megfelezheti!

A H tarifa segítségével télen akár fél áron fűthet!

Érdekli, hogy mindezt hogyan lehet elérni?
Kattintson a tovább gombra!

Bővebben

Csak 40Ft-os fogyasztás óránként!

Az alábbi 2-3 KW-os klímák kb csak 40 Ft-t fogyasztanak óránként!

Hűtés és fűtés szempontjából az alábbi 3 klíma ár / érték arányban a legjobb!

Klímaprofik

GREE klíma: GWH12YC AMBER

Hűtő teljesítmény: 3.5 KW

Fűtő teljesítmény: 3.8 KW

Garancia: 5 év

Okostelefonról is vezérelhető!

Most csak: 243.900 Ft
Klímaprofik

Daikin Klíma: Comfort X GWH18ACD

Hűtő teljesítmény: 5.2 KW

Fűtő teljesítmény: 5.3 KW

Garancia: 5 év

Okostelefonról is vezérelhető!

Most csak: 333.883 Ft
Klímaprofik

GREE Klíma: U-CROWN

Hűtő teljesítmény: 3.5 KW

Fűtő teljesítmény: 3.6 KW

Garancia: 5 év

Okostelefonról is vezérelhető!

Most csak: 417. 900 Ft