Klímaprofik, klíma szerelés Budapesten és környékén. Daikin Klíma, Midea klíma, Gree klíma, Panasonic klíma, MDV klíma. Klíma előkészítés, Klíma előcsövezés, Mono slit klíma, Multi split klíma

Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik

Hívjon minket: +36 70/450-2421 Klímaprofik

Cart 0

Shopping Cart

 

Miért javasoljuk az inverteres klímát? 

Kevesebb áramot fogyaszt és sokkal csendesebb, mint társai. Az inverter nélküli berendezések sokkal hidegebb levegőt fújnak a térbe, s ez nem mindig jó. Az inverteres klíma működésének lényege, hogy a hűtő kompresszort a megfelelő hűtési vagy esetleg fűtési hő terheléshez, azaz a hőigényhez igazítja.

 

Az inverteres klíma működési elve

Az „on-off” berendezések a legegyszerűbb klímák. Beálltjuk az értéket és a kompresszor 100%-on megy mindaddig, amíg a beállított hőmérsékletet el nem éri, utána leáll. Minden indításnál a villamos hálózatot egy hirtelen lökés éri.

Az inverteres klíma működésének lelke a kompresszor, szinte folyamatosan működésben van, és közben folyamatosan szabályozza a teljesítményt.

Miben rejlik a tökéletesség? 

A folyamatos hűtés és az intenzitás is tökéletese. Nem nyom ki hirtelen annyi hideg levegőt, mint elődje, sokkal kisebb a megbetegedések kockázata is. Sok esetben súlyos ízületi fájdalmakat is tud okozni egy nem jól megválasztott klíma. A villamos hálózat megterhelése sem akkora, mint elődjénél, hiszen a kompresszor folyamatosan működésben van.

Itt nem kell attól tartanunk, hogy csak egy tág tartományok között számíthatunk a megválasztott hőmérsékletre, hiszen az inverteres klíma nagyon precízen betartja azt a hőmérsékletet, amely számunkra a legmegfelelőbb.

A klíma a beépített hőérzékelők segítségével kiszámolja, hogy a kompresszornak hogyan kell működnie annak érdekében, hogy a hűtés vagy a fűtés folyamatosan azon az értéken legyen, amelyet elvárunk mi is a berendezéstől.

Amikor lassan eléri a kívánt hőmérsékletet, akkor csökkenti az inverter a kompresszor fordulatszámát is. Ilyenkor kezdődik meg a tulajdonképpeni költséghatékony üzemelés. Halk működését annak köszönheti, hogy a hűtőközeg folyamatosan van áramoltatva a vezetékben. Sokkal halkabbak, mint az előbb említett on-off társaik. A régebbi klímáknál a hűtőközeg újbóli keringésre van kényszerítve folyamatosan ezért olyan hangos, hiszen folyamatosan sustorgó hangot bocsájt ki.

Mi történik akkor ha elkerülhetetlenné válik a klímavásárlás? Mit ajánlunk? 

Ha elkerülhetetlenné válik a klímavásárlás, akkor érdemes az inverteres klímák mellett letenni a voksunkat. A Fujitsu inverteres klíma egy nagyon intelligens készülék. A Fujitsu LLC alapsorozat kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. Amennyiben megbízható, halk, elegáns megjelenésű és komplett levegőkezelésre vágyunk akkor ezt a márkát érdemes választani. A szűrőrendszerek hatékonyan tisztítják a szoba levegőjét, így akár allergiásoknak is bátran ajánlják.

A durva szemcséjű szennyeződéseket is eltávolítják a szoba levegőjéből amellett, hogy közben a baktériumokat és a vírusokat is hatástalanítják. Szűrőcsíkot ebben a klímában nem kell cserélni, hiszen elektrosztatikusak. A Fujitsu számára mindig is nagyon fontos volt a minőség, ezért érdemes a cég mellett letenni voksunkat.

 

Miben segíthetünk?

Nap mint nap azért dolgozunk, hogy ügyfeleink kényelmesen és komfortosan érezzék magukat otthonukban, mindezt költséghatékonyan.

Klímaprofik Klímaprofik Klímaprofik

Klímaprofik

Felmérés - Tanácsadás

Ahhoz, hogy Önnek a legjobbat tudjuk nyújtani, pontos felméréseket kell készítenünk az igényeiről és a lakásról.

A kiszállás ingyenes, ha tőlünk vásárolja klímáját!

A felmérés ideje átlagosan 20-30 perc

Bővebben

Klímaprofik

Klíma beszerelés

Az Ön igényeihez mérten beszereljök a legjobb klímát.

A klíma beszerelés ideje 3-4 óra. A munkavégzés után gondosan kitakarítunk magunk után.

Hétvégén is dolgozunk!

Bővebben

Klímaprofik

Karbantartás

A levegő tele van láthatatlan szennyeződésekkel, melyek használat során lerakódnak a klímakészülékben.

Ezek károsak a készülékre és az egészségre!

Évente egyszer kötelező a karbantartás!

Bővebben

A fűtésszámláját megfelezheti!

A H tarifa segítségével télen akár fél áron fűthet!

Érdekli, hogy mindezt hogyan lehet elérni?
Kattintson a tovább gombra!

Bővebben

Csak 40Ft-os fogyasztás óránként!

Az alábbi 2-3 KW-os klímák kb csak 40 Ft-t fogyasztanak óránként!

Hűtés és fűtés szempontjából az alábbi 3 klíma ár / érték arányban a legjobb!

Klímaprofik

GREE klíma: GWH12YC AMBER

Hűtő teljesítmény: 3.5 KW

Fűtő teljesítmény: 3.8 KW

Garancia: 5 év

Okostelefonról is vezérelhető!

Most csak: 243.900 Ft
Klímaprofik

Daikin Klíma: Comfort X GWH18ACD

Hűtő teljesítmény: 5.2 KW

Fűtő teljesítmény: 5.3 KW

Garancia: 5 év

Okostelefonról is vezérelhető!

Most csak: 333.883 Ft
Klímaprofik

GREE Klíma: U-CROWN

Hűtő teljesítmény: 3.5 KW

Fűtő teljesítmény: 3.6 KW

Garancia: 5 év

Okostelefonról is vezérelhető!

Most csak: 417. 900 Ft