KLÍMABERENDEZÉS TÍPUSAI

KLÍMABERENDEZÉS TÍPUSAI

A lakossági fogyasztók számára ajánlott klímaberendezések között alapvetően három típust különböztethetünk meg: léghűtő, mobilklíma és split rendszerű klímaberendezéseket. A termékcsoportok közül a legnépszerűbb a split rendszerű, de egyre elterjedtebb a mobilklíma is könnyű mozgathatósága miatt.

Léghűtőt akkor érdemes választani, amikor egy kisméretű helyiséget (például a gyerekszobát) szeretnénk lehűteni. A készülék sajátossága, hogy saját jégakku segítségével hűti le a levegőt, azonban ez csak addig hatásos, amíg a fel nem olvad a jégakku. A léghűtő ideális olyan fogyasztók számára is, akik valamilyen okból kifolyólag nem bírják a hagyományos klímaberendezéseket. A berendezés kivezetést nem igényel.

mobilklíma elsősorban azok számára ajánlott, akik nem szeretetnék fix helyen elhelyezni a készüléket, miközben élvezni kívánja a klíma által nyújtott kellemes közérzetet. A beszerelés nem igényel szakembert vagy komolyabb szakértelmet, és a berendezést akár egy nagyobb helyiségben is lehet megfelelően használni. A berendezések felszereltségi foka viszonylag magas, akár időzítésre is lehetőség van, irányítása működhet távirányítóról. Mindenképpen magasabb igényeket szolgál, mint a léghűtő, a választáskor azonban figyelni kell a helyes kivezetésre, valamint a klímaszezon utáni megfelelő elhelyezésre.

split klímák hosszútávra kínálnak megoldást, melyek a kis szobáktól kezdve a nagyméretű helyiségekig egyaránt alkalmazhatóak. A megfelelő működés érdekében ezeket a berendezéseket már szakember segítségével kell beépítenünk. A split klímák egyértelmű népszerűségüket annak köszönhetik, hogy valódi luxusérzetet biztosítanak, mivel rendkívül esztétikusak és a csendes működés akár pihenés közben is lehet őket használni. A split klímák egyes típusai akár több helység vagy akár egy egész lakás hűtését is meg tudják oldani több beltéri egység segítségével. Oldalfali Split klímákat két csoportra oszthatjuk. Az On/Off-os és az Inverteres készülékek. 

KLÍMA SZERELÉS

Klímaszerelés és karbantartás Budapesten, Pest- és Somogy megyében valamint országosan.
5 év garanciát vállalunk a beszerelésre.

FŰTÉS 40%-KAL OLCSÓBBAN

A H tarifa segítségével télen akár fél áron fűthet! Részletek itt.

FACEBOOK

Kövessen minket Facebook oldalunkon is!