MAXIMÁLIS KOMFORTÉRZET KIALAKÍTÁSA KLÍMÁVAL

MIÉRT ÉRI MEG KLÍMÁT VÁSÁROLNI?

Már közismert, hogy az otthoni klíma nem csak hűsíthet, de az otthon melegét is megteremthetjük vele. Energiatakarékossági szempontból különösen a tavaszi és őszi időszakokban lehet kifizetődő, ha a klímaberendezésünkkel fűtjük otthonunkat.

A hamarosan érkező tavaszra – így a manapság egyre gyakrabban kiszámíthatatlan, szeszélyes időjárására – is készülhetünk új klíma telepítésével, a tikkasztó nyár forró, száraz napjain pedig szinte alapvető, hogy klímával tegyük kellemesebbé tereinket.

MIRE FIGYELJÜNK A KLÍMA KIVÁLASZTÁSAKOR ÉS HASZNÁLATAKOR?

Klíma készülékünk kiválasztásánál fontos figyelembe venni a készülékek energiaosztály-besorolását. A hűtési és fűtési program eltérő teljesítményt eredményez, érdemes mérlegelni, mekkora teljesítményre van szükségünk. Energiatakarékos készülékeink mindenesetre segítenek alacsonyan tartani a villanyszámlát.

A klímaberendezés működésekor fellépő zajhatás ma már minimális, de az igazán csendes élmény eléréséhez néma üzemmóddal ellátott klíma termékeinket ajánljuk.

Nagyon jó élmény, ha lakásunkba úgy érkezünk meg a nap végén, hogy hűs, kellemes levegő fogad. Az időzítő segítségével szabályozhatjuk, hogy takarékos, de hatékony működést folytasson a klímánk.

KLÍMA SZERELÉS

Klímaszerelés és karbantartás Budapesten, Pest- és Somogy megyében valamint országosan.
5 év garanciát vállalunk a beszerelésre.

FŰTÉS 40%-KAL OLCSÓBBAN

A H tarifa segítségével télen akár fél áron fűthet! Részletek itt.

FACEBOOK

Kövessen minket Facebook oldalunkon is!