MAXIMÁLIS KOMFORTÉRZET KIALAKÍTÁSA KLÍMÁVAL

MAXIMÁLIS KOMFORTÉRZET KIALAKÍTÁSA KLÍMÁVAL

MIÉRT ÉRI MEG KLÍMÁT VÁSÁROLNI?

Már közismert, hogy az otthoni klíma nem csak hűsíthet, de az otthon melegét is megteremthetjük vele. Energiatakarékossági szempontból különösen a tavaszi és őszi időszakokban lehet kifizetődő, ha a klímaberendezésünkkel fűtjük otthonunkat.

A hamarosan érkező tavaszra – így a manapság egyre gyakrabban kiszámíthatatlan, szeszélyes időjárására – is készülhetünk új klíma telepítésével, a tikkasztó nyár forró, száraz napjain pedig szinte alapvető, hogy klímával tegyük kellemesebbé tereinket.

MIRE FIGYELJÜNK A KLÍMA KIVÁLASZTÁSAKOR ÉS HASZNÁLATAKOR?

Klíma készülékünk kiválasztásánál fontos figyelembe venni a készülékek energiaosztály-besorolását. A hűtési és fűtési program eltérő teljesítményt eredményez, érdemes mérlegelni, mekkora teljesítményre van szükségünk. Energiatakarékos készülékeink mindenesetre segítenek alacsonyan tartani a villanyszámlát.

A klímaberendezés működésekor fellépő zajhatás ma már minimális, de az igazán csendes élmény eléréséhez néma üzemmóddal ellátott klíma termékeinket ajánljuk.

Nagyon jó élmény, ha lakásunkba úgy érkezünk meg a nap végén, hogy hűs, kellemes levegő fogad. Az időzítő segítségével szabályozhatjuk, hogy takarékos, de hatékony működést folytasson a klímánk.

KLÍMA SZERELÉS

Klímaszerelés és karbantartás Budapesten, Pest- és Somogy megyében valamint országosan.
5 év garanciát vállalunk a beszerelésre.

FŰTÉS 40%-KAL OLCSÓBBAN

A H tarifa segítségével télen akár fél áron fűthet! Részletek itt.

FACEBOOK

Kövessen minket Facebook oldalunkon is!