LEGÚJABB KOMPRESSZORRAL ELLÁTOTT KLÍMABERENDEZÉSEK

LEGÚJABB KOMPRESSZORRAL ELLÁTOTT KLÍMABERENDEZÉSEK

BIZONYÁRA HALLOTT MÁR ÖN IS A FORRADALMI INVERTER TECHNOLÓGIÁRÓL.

Az LG Inverterek innovatív működésük révén az energiahatékonyság csúcsát jelentik. Az állandó fordulatszámú kompresszoros megoldással szemben az LG Inverteres rendszer változtatható fordulatszámú kompresszort alkalmaz, amely révén a klímaberendezés hűtő- ill. fűtőteljesítménye a kondicionált belső tér igényei szerint változtathatóak.

Ez a megoldás gazdaságosabbá és hatékonyabbá teszi az LG készülék működését, kisebb zajt kelt, mint a hagyományos kompresszor, így a szakterület legjobb megoldását jelenti.

ENGEDÉLY KÖTELES LETT A KLÍMA SZERELÉS
ÉPÍTÉSI ENGEDÉLY KÖTELES LETT A HOMLOKZATRA ÉS A HÁZ EGYÉB KÜLSŐ FELÜLETEIRE SZERELT LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉSEK ELHELYEZÉSE, MIVEL FOLYAMATOSAN MELEGEDŐ IDŐJÁRÁSUNK HATÁSÁRA EGYRE TÖBBEN SZERELTETNEK FEL LÉGKONDICIONÁLÓKAT.

(Magyarországon kétszázszor több klíma van, mint tíz évvel ezelőtt – évente nyolcvanezer új készülék kerül felszerelésre.)

Az önkormányzatok folyamatosan ellenőrzik a már felszerelt klímaberendezéseket is, melyeket engedély hiányában le is szereltethetnek. Indokaik között nemcsak városképrontás szerepel, hanem a közös használatú épületek homlokzatainak károsítása is. 2006-tól az újonnan benyújtott építési engedélyek mellé kötelezően csatolni kell a klimatizálási tervet, melynek tartalmaznia kell a berendezés helyének megjelölését, viszont senkit sem fognak kötelezni a légkondicionálók beépítésére.

Ennek ellenére célszerű a készülékekhez szükséges előcsövezéseket és előkészítéseket az építkezés során elkészíttetni, ellenkező esetben a későbbiekben lehet, hogy csak átalakítással oldható meg a beltéri illetve kültéri egységek tervszerinti elhelyezése. (Bár sokan választják a kevésbé esztétikus kábelcsatornás megoldásokat.) Célszerű a klímaberendezést külön automatáról üzemeltetni, melynek kialakítása szintén az építkezés folyamán oldható meg.

KLÍMA SZERELÉS

Klímaszerelés és karbantartás Budapesten, Pest- és Somogy megyében valamint országosan.
5 év garanciát vállalunk a beszerelésre.

FŰTÉS 40%-KAL OLCSÓBBAN

A H tarifa segítségével télen akár fél áron fűthet! Részletek itt.

FACEBOOK

Kövessen minket Facebook oldalunkon is!