MINDEN AMIT A KLÍMA TISZTÍTÓ AEROSOLOKRÓL TUDNI KELL

MINDEN AMIT A KLÍMA TISZTÍTÓ AEROSOLOKRÓL TUDNI KELL

A KLÍMATISZTÍTÓ AEROSOLOK

Többnyire alkohol bázisú, illatosított permet.

MIHEZ HASZNÁLJUK? 

Split klímához, ablak klímához, mobil klímához.

HOGYAN KEZDJÜNK BELE? 

Használat előtt járassa a klímát hűtés üzemmódban, hogy átnedvesedjen a hőcserélő, majd kikapcsolt állapotban a nedves hőcserélőre kell egyenletesen ráfújni a flakonban lévő oldatot. Mielőtt bekapcsolná a készüléket, adjon pár percet a vegyszernek, hogy kifejtse hatását. Kb. 10 perc várakozás után hűtésben indítsa el a légkondit. A gyártók szerint, a hűtéskor keletkező kondenzvíz fogja átöblíteni a hőcserélőt.
A split klímák hőcserélője túlnyomó részt nem egy sík lap, a hátsó, fal felé néző oldalra nehéz bejuttatni az anyagot, ezért inkább a sokkal kisebb méretű, sík hőcserélővel rendelkező mobil és ablak klímákhoz illetve kompresszoros párátlanítókhoz ajánlom.
Iszonyatosan büdös, az oldószer és a hajtógáz együtt komoly próbának veti alá a tüdejét, ezért csak nyitott ablaknál használja. A ventilátort kapcsolja ki, mert a tisztítószer egy jelentős részét közvetlenül visszafújja önre, illetve a helység légterébe ahonnan könnyen belélegezheti az aerosolt.

FIGYELEM! 

A hajtógáz és a folyadék egyaránt tűzveszélyes, nagyon butusnak kell lenni ahhoz, hogy valaki véletlenül felgyújtsa a klímát, de halottunk már olyan emberről akinek sikerült.

KLÍMA SZERELÉS

Klímaszerelés és karbantartás Budapesten, Pest- és Somogy megyében valamint országosan.
5 év garanciát vállalunk a beszerelésre.

FŰTÉS 40%-KAL OLCSÓBBAN

A H tarifa segítségével télen akár fél áron fűthet! Részletek itt.

FACEBOOK

Kövessen minket Facebook oldalunkon is!