A MOBILKLÍMA 5 LEGFONTOSABB ELŐNYE

A MOBILKLÍMA 5 LEGFONTOSABB ELŐNYE

MIK AZ ELŐNYEI? 

Vizsgáljunk meg néhány előnyt, amelyeket a mobilklíma tulajdonosok már tapasztalnak, hiszen könnyen előfordulhat, hogy ez a speciális klímaberendezés megoldást nyújthat az Ön problémájára is.

 

  1. NINCSENEK KORLÁTOZÁSOK

Az épület homlokzatán engedélyköteles,a klíma kültéri egységének elhelyezése.Ha mégis engedély nélkül szereljük fel, az önkormányzat bármikor leszereltetheti. A felszereléshez a legtöbb esetben építkezési engedély kell, aminek elmaradhatatlan része az építési terv… Mobilklíma esetén viszont ezek a bonyodalmak és kiadások fel sem merülnek.

A használat helye sincs korlátozva. Ha Önnek például van műhelye, könnyen magával viheti. Ugyanígy előnyös, ha hosszabban tartózkodik a lakás egy helyiségében: felesleges máshol hűtenie, így energiát és pénzt spórol meg. Sőt, a kellemesen hűs levegő a nyaralójába is elkísérheti Önt!

 

  1. KIS BERENDEZÉS KIS LAKÁSBA

Ha Ön kis területű lakásban vagy albérletben él a mobilklíma tökéletes.Szerelésre nincs szükség  így a beüzemelés egyszerű és gyors. Elsőrendű fontosságú ha kis lakásba, üzlethelyiségbe szerel klímát, az is, hogy ne akadályozza a fény beáramlását.. Az ablakklímával szemben a mobil változat nem takarja ki az ablak felületének egy részét, ebből a szempontból is jobb választásnak bizonyul.

 

  1. CSÖKKENTI A HŐMÉRSÉKLETET …ÉS A KÖLTSÉGEKET

Takarékosság elve nagyon egyszerű: hűtsön csak ott, ahol valóban szükség van rá!  Vigye magával a klímát abba a helyiségbe, ahol éppen tartózkodik. Miért használna fel és fizetne meg több energiát a szükségesnél?

 

  1. ALTERNATÍV HŰTÉS LAKÓKOCSIBA

Természetesen mindenki szeret kényelmesen utazni.  Hosszú utazás a forró nyárban veszélyes is lehet egészségügyi szempontból. A mobilklíma hűtési megoldást nyújt a legnagyobb kánikulák közepette is.

 

  1. PÁRAMENTESÍTÉSRE IS HASZNÁLHATJA

Hogyan? Egyes típusok párátlanító üzemmóddal is rendelkeznek. Igazából akkor lehet vele kiváltani egy páramentesítő berendezés megvásárlását, ha a lakásban nem kell sokat párátlanítani (elég csak 2-3 hétig évente), ugyanis a mobil légkondicionáló több energiát használ, mint egy párátlanító.

A mobilklíma népszerűbb, mint valaha. Ahogy egyre többen ismerik meg előnyeit, egyre többen döntenek mellette.

KLÍMA SZERELÉS

Klímaszerelés és karbantartás Budapesten, Pest- és Somogy megyében valamint országosan.
5 év garanciát vállalunk a beszerelésre.

FŰTÉS 40%-KAL OLCSÓBBAN

A H tarifa segítségével télen akár fél áron fűthet! Részletek itt.

FACEBOOK

Kövessen minket Facebook oldalunkon is!