KLÍMA KARBANTARTÁS ÉS TISZTÍTÁS

KLÍMA KARBANTARTÁS ÉS TISZTÍTÁS

NAGYON FONTOS ÉVENTE KÉTSZER KITISZTÍTANI A KLÍMÁT AZ EGÉSZSÉGES MŰKÖDÉSÉHEZ EZ IS SZÜKSÉGES

A klímák tisztítását fél évente szükséges elvégezni. A tisztítása és karbantartása egy gyors egyszerű folyamat.

MIÉRT FONTOS A TISZTÍTÁS?

Miért is van szükség fél évente tisztításra? 

A probléma nem mindig szemmel látható. A kültéri egység folyamatosan szívja be a port, ez akkor nagy probléma ha utcafronton helyezkedik el. A sok por olyan réteggé alakulhat át, amely gátolja a készüléket a légáramlatban, amely komoly problémákhoz tud vezetni. A beltéri egységnél még nagyobb is lehet a  probléma. Egy nedves, meleg környezet van. Nagyon könnyen meg  tudnak szaporodni a különböző mikroorganizmusok, baktériumok ,gombák és , vírusok. Ezért érdemes mindig nagy figyelmet fektetni a klímák évi kétszeri tisztítására.

BETEGSÉGEK? ESETLEG ALLERGIA?

Megbetegedéseket is tud okozni a klíma. Ha a fent említett mikrobák bekerülnek a levegőbe akkor könnyedén kialakulhat tüdőgyulladás, de esetleg komolyabb következmények is előfordulhatnak.

Az allergiát is meg kell említenünk. Ha nincs rendszeresen takarítva a készülék már a meglévő allergiás reakciók is fokozódhatnak.Ezért is fontos a készülés takarítása.  Rendszeresen takarításnál  az allergiás tünetek szinte meg is szűnhetnek, Hogy  miért? Mert a legtöbb klímában ma már rendkívül príma szűrő rendszer van.

Nagyon fontos ezért a klíma tisztítás. Tudjuk rémisztőek lehetnek, ezek a betegségek és az allergia is, de nagyon könnyű ez ellen védekezni. A tisztítás nem tart sokáig, gyorsan meg van, ráadásul még olcsó is. 

KLÍMA KARBANTARTÁSÁSNAK MENETE

Fél évente kell tisztítani. Célszerű a szezon előtt megtenni ezt. Tavasszal és ősszel legyen karbantartva. 

A klíma kültéri egységet megszabadítjuk a portól. Ez után következik a beltéri egység: a szűrőt leszedjük és portalanítjuk, a fürdőben a zuhanytálcában vagy a fürdőkádban tudjuk lemosni a port róla és megvárjuk amíg megszárad. Ezzel elkészülve beleöntjük a fertőtlenítő folyadékot a készülékbe. A  folyadéknak kell egy kis időt adni és amikor hagytunk  időt akkor be kell indítani a készüléket, így biztosan mindenhova kerülni fog a fertőtlenítő folyadék. Ez a fertőtlenítő folyadék minden kórokozót elpusztít. Fél évre biztonságot nyújt a kórokozók ellen. Nagyon könnyű és egyszerű a tisztítása ezzel az egyszerű lépéssel megtudja akadályozni a különböző megbetegedéseket, vagy a készüléknek az elromlását. 

KLÍMA SZERELÉS

Klímaszerelés és karbantartás Budapesten, Pest- és Somogy megyében valamint országosan.
5 év garanciát vállalunk a beszerelésre.

FŰTÉS 40%-KAL OLCSÓBBAN

A H tarifa segítségével télen akár fél áron fűthet! Részletek itt.

FACEBOOK

Kövessen minket Facebook oldalunkon is!