FŰTÉS KLÍMÁVAL – ELŐNYÖK ÉS HÁTRÁNYOK

FŰTÉS KLÍMÁVAL – ELŐNYÖK ÉS HÁTRÁNYOK

FŰTÉS KLÍMÁVAL? 

Ha kíváncsi arra, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak a fűtő klímáknak, ebben a cikkben bemutatjuk! Megéri bennünket követni, hisz minden hónapban 4 felmerülő problémával, kérdéssel kapcsolatos cikkel érkezünk.

Mindenkinek fontos az otthon melege, viszont sokan nem szeretik a hagyományos fűtési módokat. Nekik lenne egy jó hírünk: lehet klímával is fűteni. Ez egy rendkívül egyszerű otthonunk felfűtésére. 

Viszont a klímával való fűtésnek is is vannak hátrányai és előnyei. Eláruljuk a titkot: a klímával való fűtés sem kerül sokkal többe, mint a gázzal való fűtés.

A FŰTŐ KLÍMA ELŐNYEI

Sok előnye van. Elsőként fontos említeni, hogy biztonságos. Számtalan érv szól a klíma mellett. Aki klímával fűt annak, sem az otthonának nem eshet semmi baja és családtagjait sem éri tragédia. 

Rendkívül fontos az, hogy ezek a készülékek rendkívül költséghatékonyak.

MIT JELENT EZ? 

Amikor A+++. Jelentős költségeket tudunk megtakarítani, ha jó energiabesorolású készüléket választunk. Számítások szerint havonta ezer forint alatt is ki lehet hozni a fűtést klímával. 

Előnye, hogy sokkal környezetbarátabb. A klíma megújuló energiaforrást is képes használni. Előnye még, hogy nyáron lehűti a lakást, télen felfűti, ezért nincs is szükség két készülékre. Továbbá a klíma a plafon közelben van, így sokkal szabadabb terünk van a bútorok rendezésében.

A FŰTŐ KLÍMA HÁTRÁNYA

Hátránya is van a készüléknek. A jellegzetes morgó hang biztosan már észrevették elég sokan, amit kiad a készülék. Problémás hiszen készüléknek a nap 24 órájában mennie kell, mivel így tudják biztosítani a megfelelő meleg hőmérsékletet. Mostani készülékeknél ez a hang nagyon minimális. Ha ön nem bírja az ilyen monoton zajokat, akkor ne vásároljon a fűtő klímát. 

Hátránya, azonban csak annyi , ami nagyon fontos, hogy fél évente ki kell tisztítani. Ennek elmulasztása megbetegedéssel és akár a készülék teljes leállásával is járhat.

KLÍMA SZERELÉS

Klímaszerelés és karbantartás Budapesten, Pest- és Somogy megyében valamint országosan.
5 év garanciát vállalunk a beszerelésre.

FŰTÉS 40%-KAL OLCSÓBBAN

A H tarifa segítségével télen akár fél áron fűthet! Részletek itt.

FACEBOOK

Kövessen minket Facebook oldalunkon is!