MEGÉRI BEFEKTETNI EGY KLÍMÁBA?

MEGÉRI BEFEKTETNI EGY KLÍMÁBA?

MIÉRT ÉRI MEG BEFEKTETNI EGY KLÍMABERENDEZÉSBE?

A klímaberendezés ugyanolyan elektronikai eszköznek minősül, mint  egy hűtő vagy egy sütő. 10-15 év is lehet az élettartama egy jó minőségű klímának.

A klímába is befektetünk, hiszen mindennapjaink során hasznosak és igencsak megkönnyítheti a mindennapokat nem csak a nyári, de a téli időszakban is egyaránt. Elmondjuk, miért éri meg hosszútávon befektetni egy klímaberendezésbe. 

Mindenkinek mást jelent a drága kifejezés. Relatív, fogalom azonban a legtöbben nem csak drágának tartják, de úgy gondolják egyáltalán nem éri meg, vagy túlnyomóan megemeli a villanyszámlát, ami pedig csak egy elterjedt tévhit. A klíma rendkívül sokat segíthet komfortérzetünkön akár otthon, akár a munkahelyen. Most ezeket szedtük össze, milyen előnyökkel jár, ha klíma van a lakásban.

 

JAVÍT AZ ALVÁS MINŐSÉGÉN

A meleg sajnos megreked a szobában, ezáltal az alvásunk minőségén sokat ronthat. Ha melegünk van nem tudunk mélyen aludni, mivel szervezetünk folyamatosan próbálja magát lehűteni. A klíma erre tökéletes megoldás lehet, hiszen az mi választjuk ki a tökéletes hőmérsékletet  a szobában. 

PÁRÁTLANÍT AZ OTTHONUNBAN

A mai klímák már a párás lakás problémáját is képesek megoldani. A  hűtés mellett a lakásban keletkező nedvességet is hatékonyan képes kivonni a levegőből, így javítva hőérzetünket. 

 

NÖVELI ÁLTALÁNOS KOMFORT ÉRZETÜNKET

Az általános közérzetünk egyaránt javulhat a klímaberendezés által. Hazaérve a munkából, főleg egy klimatizált munkahelyről vagy klímás autóból kiszállva, egy dolgos hétköznap után a kinti hőségből a felforrósodott lakásba belépve nem lesz jó a közérzetünk. 

FŰTÉS AZ ÁTMENETI IDŐSZAKBAN 

Az átmeneti időszakban, akár a gáz árának a 60%-áért temperálhatjuk otthonunkat amíg nem indítjuk el a teljes lakás fűtését. Akár az esti tévézéshez, elalvás előtt, vagy amit a gyerekes családok nagyra értékelnek: fürdetés után a gyerekszobában befűteni megfázás ellen! A klímákkal áthidalható a távfűtés rugalmatlansága és kiszámíthatatlansága a változékony tavaszi- őszi időszakban, a nagy rendszerektől függetlenül emelhetünk lakásunk komfortján.

NE HIGGYÜK, HOGY DRÁGA!

Egy jó minőségű klímaberendezés már 150-200 ezer Forinttól elérhető. Ez attól attól függ, hogy  milyen kényelmi funkciókat szeretnénk, vagy mekkora teljesítményű gépre lenne szükség. Mindig megfelelő szakmai tudással rendelkező szakembert keressünk  a beszerelésére, olyan céget aki segít kiválasztani a számunkra megfelelő klímaberendezést és a későbbiekben is elérhető számunkra.

Megéri a befektetés, hiszen egy klímaberendezés csak növeli életminőségünket, vigyáz egészségünkre, alvásunk minőségére. Sokkal jobban fogjuk magunkat érezni az otthonunkban a kánikulában és a lakásunk újra a pihenésünket fogja szolgálni.

KLÍMA SZERELÉS

Klímaszerelés és karbantartás Budapesten, Pest- és Somogy megyében valamint országosan.
5 év garanciát vállalunk a beszerelésre.

FŰTÉS 40%-KAL OLCSÓBBAN

A H tarifa segítségével télen akár fél áron fűthet! Részletek itt.

FACEBOOK

Kövessen minket Facebook oldalunkon is!